Marianne Aulie vil amme datteren (3) til hun blir stor

- Hun må selv få bestemme når hun ikke vil ha pupp mer, sier den frittalende kunstneren til Se og Hør.

VIL AMME DATTEREN TIL HUN BLIR STOR: Marianne Aulie sier hun vil fortsette å amme tre år gamle Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis så lenge datteren selv vil ha pupp. Foto: Privat
VIL AMME DATTEREN TIL HUN BLIR STOR: Marianne Aulie sier hun vil fortsette å amme tre år gamle Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis så lenge datteren selv vil ha pupp. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I et intervju i nyeste nummer av Se og Hør avslører kunstneren Marianne Aulie at hun fortsatt ammer sin tre år gamle datter Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis - til daglig kalt Lillemor -og ikke har planer om å stoppe med det første.

– Hun må selv få bestemme når hun ikke vil ha pupp mer. Den dagen det ikke er naturlig lenger, så stopper det av seg selv, sier Marianne til bladet.

Marianne Aulie bor i New York med samboeren Aune Sand og sin datter Alba (16) fra et tidligere forhold.

Aulie forklarer til Se og Hør at hun pleier å dra sin store, løse T-skjorte over hele barnet sitt, hvis hun skal amme ute i offentligheten i New York.

I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Marianne og se flere bilder av henne og hennes familie.

Naturlig forhold til amming

Aulie og Sand er forberedt på at deres syn kan skape debatt.

Den populære bloggeren og tidligere «Skal vi danse?»-deltageren Caroline Berg Eriksen har tidligere sagt til Seoghør.no at hun ikke har hatt noe i mot å amme sin datter Nalia offentlig.

- Dette er blitt en veldig naturlig ting for meg. Jeg setter meg ikke midt i et lokale og ammer, men finner en rolig plass hvor vi kan sitte i fred, helst litt skjermet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.