Marianne Aulie vil amme datteren (3) til hun blir stor

- Hun må selv få bestemme når hun ikke vil ha pupp mer, sier den frittalende kunstneren til Se og Hør.

VIL AMME DATTEREN TIL HUN BLIR STOR: Marianne Aulie sier hun vil fortsette å amme tre år gamle Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis så lenge datteren selv vil ha pupp. Foto: Privat
VIL AMME DATTEREN TIL HUN BLIR STOR: Marianne Aulie sier hun vil fortsette å amme tre år gamle Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis så lenge datteren selv vil ha pupp. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I et intervju i nyeste nummer av Se og Hør avslører kunstneren Marianne Aulie at hun fortsatt ammer sin tre år gamle datter Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis - til daglig kalt Lillemor -og ikke har planer om å stoppe med det første.

– Hun må selv få bestemme når hun ikke vil ha pupp mer. Den dagen det ikke er naturlig lenger, så stopper det av seg selv, sier Marianne til bladet.

Marianne Aulie bor i New York med samboeren Aune Sand og sin datter Alba (16) fra et tidligere forhold.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Marianne Aulie og Aune Sand, og se flere bilder av paret og deres datter. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Marianne Aulie og Aune Sand, og se flere bilder av paret og deres datter. Foto: Se og Hør Vis mer

Aulie forklarer til Se og Hør at hun pleier å dra sin store, løse T-skjorte over hele barnet sitt, hvis hun skal amme ute i offentligheten i New York.

I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Marianne og se flere bilder av henne og hennes familie.

Naturlig forhold til amming

Aulie og Sand er forberedt på at deres syn kan skape debatt.

Den populære bloggeren og tidligere «Skal vi danse?»-deltageren Caroline Berg Eriksen har tidligere sagt til Seoghør.no at hun ikke har hatt noe i mot å amme sin datter Nalia offentlig.

- Dette er blitt en veldig naturlig ting for meg. Jeg setter meg ikke midt i et lokale og ammer, men finner en rolig plass hvor vi kan sitte i fred, helst litt skjermet.

- Det skal jo være en fin stund, og et barn trenger også matro. Må jeg amme et sted hvor det er litt mennesker, så går det helt greit også - det er overraskende hvor fort man blir vant til akkurat denne situasjonen, sa hun til Seoghør.no i 2014, da datteren var ni måneder gammel.

LYKKELIGE FORELDRE: Aune Sand og Marianne Aulie gleder seg over livet som småbarnsforeldre. Foto: Pontus Höök
LYKKELIGE FORELDRE: Aune Sand og Marianne Aulie gleder seg over livet som småbarnsforeldre. Foto: Pontus Höök Vis mer

Delte ammebilde

Amming har også blitt et populært tema blant flere internasjonale kjendiskvinner, som har delt bilder av seg selv mens de gir sine babyer mat på sosiale medier.

DELTE AMMEBILDE: Supermodellen Miranda Kerr delte dette bilde av seg selv ammende på sønnen Flynn etter at han kom til verden. Foto: Twitter
DELTE AMMEBILDE: Supermodellen Miranda Kerr delte dette bilde av seg selv ammende på sønnen Flynn etter at han kom til verden. Foto: Twitter Vis mer

En av dem er supermodellen Miranda Kerr (31), som ble mamma til lille Flynn Bloom i januar 2011. Kort tid etter fødselen la hennes daværende ektemann Orlando Bloom (37) ut et bilde av den nybakte moren som ammet sin lille sønn.

Hun har siden også delt et bilde på sosiale medier, hvor hun ammer Flynn i sminkestolen på jobb.

LES OGSÅ: Kjendismødrene elsker å dele ammebilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer