Marianne Antonsen har forlovet seg

Den norske artisten avslørte den gledelige nyheten på Facebook.

NYFORLOVET: Mandag avslørte artist Marianne Antonsen på Facebook at hun og kjæresten Henning Friise har forlovet seg.  Foto: Andreas Fadum
NYFORLOVET: Mandag avslørte artist Marianne Antonsen på Facebook at hun og kjæresten Henning Friise har forlovet seg. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For få uker siden bekreftet Marianne Antonsen (45) overfor Se og Hør Extra at hun hadde blitt kjæreste med den tidligere fotballspilleren Henning Friise (52).

- Jeg føler at jeg har funnet mannen jeg vil dele livet mitt med. Kjæresten min er en god støttespiller, sa artisten åpenhjertig til Se og Hør den gang.

Nå, en drøy måned senere, annonserer Antonsen på Facebook at de to har forlovet seg. Ifølge Facebook-innlegget fant forlovelsen mellom Antonsen og Friise sted søndag.

Marianne Antonsen har lagt ved et bilde av forlovelsesringen i Facebook-innlegget, som i skrivende stund har fått over 2000 likes.

Skrøt av kjæresten

Tidligere i år snakket Marianne Antonsen svært varmt om sin kjære Henning i et intervju med Se og Hør.

- Nå har jeg endelig våget å bli forelsket igjen. For meg er det en fryd å kjenne at det er riktig – og med det kommer trygghet. Endelig får jeg oppleve godhet, understreket hun.

Tidligere har den folkekjære artisten nemlig opplevd uhell i kjærlighetslivet.

I 2008 hadde hun og samboeren Erland Sveum planer om å gifte seg, men bryllupet ble avlyst før vielsen ble noe av.

- Erlend flyttet ut for fem måneder siden, så nå er det barna som får all min kjærlighet, sa Marianne Antonsen til Se og Hør i januar 2009.

Saken fortsetter under bildet.

MGP-STJERNE: I 1991 ble Marianne Antonsen og (f.v) Eirikur Hauksson, Hanne Krogh og Jan Groth, som utgjorde gruppa Just 4 Fun, utpekt av NRK til å delta i Eurovision Song Contest med låta «Mrs. Thompson».  Foto: NTB scanpix
MGP-STJERNE: I 1991 ble Marianne Antonsen og (f.v) Eirikur Hauksson, Hanne Krogh og Jan Groth, som utgjorde gruppa Just 4 Fun, utpekt av NRK til å delta i Eurovision Song Contest med låta «Mrs. Thompson». Foto: NTB scanpix Vis mer

Elsker å være mamma

Tidligere har Marianne Antonsen, som er mor til barna Olivia (8) og Thomas (23), vært gift med musikeren Tor Inge Rishaug.

Selv om 45-åringen nå kan begynne å forberede bryllup, er det neppe noen tvil om hvem som kommer i aller første rekke hos Antonsen:

- Det beste med å være mamma er å få lov til å gå så mye kjærlighet, og heldigvis kjenne den samme kjærligheten i retur! Mine to barn er og blir det viktigste i mitt liv, sa hun til Se og Hør i august 2015.

Seoghør.no oppdaterer saken.

LES OGSÅ: «Skam»-stjernenes ukjente roller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer