Mariann Thomassen

Mariann Thomassen røpet babynavnet

Delte nyheten på Instagram.

NYBAKT MOR: Det er åtte uker siden Surferosa-vokalist Mariann Thomassen ble mamma. Foto: Tore Skaar
NYBAKT MOR: Det er åtte uker siden Surferosa-vokalist Mariann Thomassen ble mamma. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i sommer kunne artist og Surferosa-vokalist Mariann Thomassen (39) glede seg over å ha blitt mor for første gang.

Nyheten bekreftet hun på Instagram, der hun forklarte at den vesle jenta ble født via keisersnitt. Den gang omtalte hun sin nye øyensten som «helt perfekt».

Ikke lang tid etter røpet hun også navnet til den nyfødte datteren.

«Små skritt dag for dag... fødsel og keisersnitt tek på.. Det allar viktigaste er at jenta vår er frisk og sterk. Kosar oss i baseltida. Takk for fine ord, SMS og gåver til Maja Rose», skrev hun til et bilde på Instagram.

Den nybakte moren har delt flere bilder av datteren sin i sosiale medier etter fødselen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Helt magisk

I ettertid av fødselen av vesle Maja Rose, skrev Thomassen på Instagram at det er «en ubeskrivelig følelse» å ha blitt mamma.

Mariann Thomassen avslørte graviditeten i april, der hun bekreftet at hun ventet sitt første barn sammen med kjæresten Jan Kristian Kielland Asmyhr.

I et innlegg på sin Instagram-profil delte hun et bilde av sin voksende mage.

«Det vakreste en kan oppleve, sier de. Jeg og Jan Kristian Kielland Asmyhr venter en liten tulle 27. juni. En ubeskrivelig følelse av lykke og sterke følelser og litt skrekkblandet fryd ... Ja, vi er spente. Peanøtten vår vokser og har sceneshow inni magen min. Formen er upåklagelig,» skrev hun til bildet.

- Det er helt magisk å tenke på at ei lita tulle skal møte oss i juni. Er forelska og glad. Forventer meg at dette blir en reise som aldri tar slutt, sa hun den gang til Se og Hør.

Hun fortalte videre at hun gledet seg til masse lek og moro.

- Jeg er tross alt ganske barnslig selv, og jeg har trua på å ta vare på barnet i seg selv til en dør. Hun skal få velge hva hun vil bli når hun blir stor og jeg skal støtte henne hundre prosent. Galskap lenge leve, sa hun.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 19.03.2012 GALSKAP: Slik gikk det da vi tok med oss Mariann Thomassen ut på banen i den ekstreme Nissanen. Video: Håkon Eikesdal Vis mer

Kjærlighet ved første blikk

Artisten møtte kjæresten i Oslo, og ble tatt med storm med en gang.

- Min kjære bedre halvdel er Jan Kristian Kielland Asmyhr. Vi møttes i Oslo da alle andre var på ferie og vi var på jobb. Etter første date var jeg solgt, sa hun til Se og Hør i april.

Hun deler stadig bilder av sin kjære i sosiale medier, og har ikke lagt skjul på at hun har sterke følelser for Jan Kristian.

- Han er det beste mennesket jeg har møtt noen gang. Heldig!, har hun sagt til Se og Hør.

Mariann Thomassen var vokalist i Surferosa i en tiårsperiode. Bandet ga til sammen ut tre album, hadde flere radiohits, som «Saturday Night» og «Lucky Lipstick», og turnerte blant annet sammen med The Killers, The Ark og The Sounds.

LES OGSÅ: Nå viser de frem sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer