FIKK EN DATTER: Artist Mariann Thomassen, kjent fra Surferosa, er blitt mamma for første gang. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
FIKK EN DATTER: Artist Mariann Thomassen, kjent fra Surferosa, er blitt mamma for første gang. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

­

Mariann Thomassen er blitt mamma

Fikk en liten jente.

Publisert

Artist og Surferosa-vokalist Mariann Thomassen (39) har født en liten jente.

Det bekrefter hun på Instagram.

Den lille jenta, som er 39-åringens første barn, kom ifølge innlegget til verden lørdag og var det den nybakte moren omtaler som helt «perfekt».

I innlegget avslører hun også at fødselen trakk ut, og at det endte med at hun måtte ta keisersnitt:

«Etter 24 timer hard fødsel, endte det med keisersnitt. Eg, prinsessa og min kjærleik @jankekiellandasmyhr har det heilt magisk og ubeskrivelig fantastisk», skriver hun blant annet i innlegget.

Natt til mandag delte artisten et nytt innlegg, der hun skriver at det er «en ubeskrivelig følelse» å endelig være mamma.

Røpet graviditet

Det var i april at artisten avslørte at hun var gravid og ventet sitt første barn sammen med kjæresten Jan Kristian Kielland Asmyhr.

I et innlegg på sin Instagram-profil delte hun et bilde av sin voksende mage.

«Det vakreste en kan oppleve, sier de. Jeg og Jan Kristian Kielland Asmyhr venter en liten tulle 27. juni. En ubeskrivelig følelse av lykke og sterke følelser og litt skrekkblandet fryd ... Ja, vi er spente. Peanøtten vår vokser og har sceneshow inni magen min. Formen er upåklagelig,» skrev hun til bildet.

- Helt magisk

Overfor Se og Hør fortalte Mariann at hun gledet seg stort til å bli mamma.

- Det er helt magisk å tenke på at ei lita tulle skal møte oss i juni. Er forelska og glad. Forventer meg at dette blir en reise som aldri tar slutt, sa hun den gang.

Hun fortalte også at hun ser fram til barnslig lek og moro.

- Jeg er tross alt ganske barnslig selv, og jeg har trua på å ta vare på barnet i seg selv til en dør. Hun skal få velge hva hun vil bli når hun blir stor og jeg skal støtte henne hundre prosent. Galskap lenge leve.

NYBAKTE FORELDRE: Mariann og kjæresten Jan Kristian er blitt foreldre til en liten jente. Foto: Guro Beitohaugen
NYBAKTE FORELDRE: Mariann og kjæresten Jan Kristian er blitt foreldre til en liten jente. Foto: Guro Beitohaugen Vis mer

- Beste jeg har møtt

Mariann møtte kjæresten Jan Kristian Kielland Aspmyhr i Oslo, og har fortalt at hun var «solgt» allerede etter første date.

- Han er det beste mennesket jeg har møtt noen gang. Heldig! sa hun til Se og Hør i april.

På sin Instagram-profil deler hun stadig bilder av kjæresten, og har flere ganger erklært sin kjærlighet til ham.

Og det er tydelig at paret har benyttet sjansen før fødsel til å pleie kjærligheten litt ekstra. I midten av juni la Mariann ut et bilde av de to og skrev:

«Date før fødsel er fyrste prioritet».

Fargerik

Mariann Thomassen var vokalist i Surferosa i en tiårsperiode. Bandet ga til sammen ut tre album, hadde flere radiohits, som «Saturday Night» og «Lucky Lipstick», og turnerte blant annet sammen med The Killers, The Ark og The Sounds.

Artisten har også gitt ut et soloalbum under navnet «Mariann Rosa». For tiden jobber hun som DJ på fulltid og som produktutvikler.

Saken fortsetter under bildet.

ORIGINAL: Mariann Thomassen i kjole av den norske designeren James Lazar Braathen på rød løper og festpremiere til filmen «Kongens nei» i 2016. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
ORIGINAL: Mariann Thomassen i kjole av den norske designeren James Lazar Braathen på rød løper og festpremiere til filmen «Kongens nei» i 2016. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Mariann er godt kjent for sin fargerike stil. Hun endrer ofte frisyrer, og har flere ganger vekket oppmerksomhet med sine eksentriske antrekk.

Under premieren på den norske storfilmen «Kongens nei» i 2016, dukket hun opp i et uvanlig antrekk på den røde løperen. Hun stilte nemlig i en gjennomsiktig kjole, slik at undertøyet tydelig kunne ses.

I et tidligere intervju med Se og Hør, fortalte Mariann at hun ikke bryr seg om hva andre tenker om hennes kreative klesvei.

- Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Det er gøy å få både ros og ris. Begge deler gir litt forskjellig smak i munnen. Jeg tar på meg det jeg føler meg vel i, og det er en oppfordring til alle.

LES OGSÅ: Travis Scott: Saksøkt på grunn av datterens fødsel

GALSKAP: Slik gikk det da vi tok med oss Mariann Thomassen ut på banen i den ekstreme Nissanen. Video: Håkon Eikesdal Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer