- Mariann har én feil - hun går veldig lutrygget

Mariann Thomassen fikk glamour-hjelp av Dorthe Skappel.

SEOGHØR.NO: Mandag kveld hadde «Stil» premiere på TV2. Programmet ledes av Dorthe Skappel (49) og Mariann Thomassen (33), og markerte starten på et nytt TV-samarbeid. Mens Skappel i mange år har ledet «God Kveld Norge», er «Surferosa»-Mariann fersk som programleder, og hun fikk selvfølgelig noen tips fra sin erfarne kollega.

- Dorthe lærte meg å rette meg opp i ryggen. Jeg har ikke den sammensunkne-gått-i-stormen-på vestlandet- holdningen lenger, sier Thomassen til Seoghør.no.

Dorthe er også kjent for sine flotte kjoler blant annet fra «Gullruten»-showet på TV2, der hennes kjoleskift ofte skaper overskrifter. Thomassen er kjent for sin originale og fargesprakende stil, og Skappel ønsket å gjøre sin nye kollega litt mer glamorøs. 

- Mariann er et av de mest strålende menneskene jeg vet om, men hun har én feil. Hun går veldig lutrygget, noe som gjør henne veldig lite glamorøs. Jeg lærte henne å rette seg opp og gå med skuldrene bakover. Jeg synes er viktig at man har en rett holdning og bære kroppen sin med stolthet. Jeg tror hun lærte av det for hun har blitt mye flinkere, skryter Skappel.

I programmene blir seerne bedre kjent med en kjendis sammen med Dorthe, mens Mariann besøker ulike miljøer der en viss stil står sentralt. Programmet fikk terningkast tre i både VG og Dagbladet. Skappel sa seg enig i kritikken, og Thomassen synes det er en modig satsning.

- Vi er som dag og natt og store kontraster. Jeg synes det var modig av TV2 å putte det på lufta. TV-bransjen trenger å slippe til noen nye. Dorthe er kjempeflink og har jobbet med TV i mange år og jeg er helt ny, og jeg storkostet med sammen med henne.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg må innse at den tiden er over