SLUTT: Etter åtte år som kjærester brøt Marian og Kåre forlovelsen og flyttet fra hverandre i vår. Foto: Fotograf Tor Lindseth
SLUTT: Etter åtte år som kjærester brøt Marian og Kåre forlovelsen og flyttet fra hverandre i vår. Foto: Fotograf Tor LindsethVis mer

Marian bekrefter bruddet

Det er helt slutt mellom superparet Marian Aas Hansen og Kåre Conradi.

SEHER.NO: I sommer ble det spekulert i om Showbiz-paret Marian Aas Hansen (32) og Kåre Conradi (35) hadde funnet tilbake til hverandre igjen etter at det først ble slutt i mai.

Men så kom nyheten om at det populære paret som hadde holdt sammen i åtte år hadde gått hver til sitt igjen. Nå bekrefter Marian at bruddet er definitivt ovenfor Dagbladet.

- Men jeg har det fint, forsikrer hun.

I år igjen skal hun ut på juleturne med Anita Skorgan (48), Rune Larsen (59) og Tor Endresen (48), men først skal juleplata "It's Beginning To Look A Lot Like Christmas" lanseres.

- Jeg holder på med det jeg synes er aller best, og har gode, hyggelige mennesker rundt meg overalt. Det er viktig å huske på hvor heldig jeg tross alt er i slike perioder. Og så er det så mange som bryr seg om hvordan det går med meg, privat og profesjonelt, også folk jeg ikke kjenner. Det er helt rørende, forteller Marian til Dagbladet.

På den kommende juleplata har Marian blant annet med den kjente klassikeren "Holy Night". Hun innrømmer at hun tror på julas budskap, men ikke liker alt kirken står for.

- Vi feirer jo dette fordi jesusbarnet ble født. Dette med religion er et vanskelig tema for meg. Det er så mye ved den bastante og firkantede delen av det religiøse som jeg ikke kan stå inne for.

- Jeg har venner som blir utstøtt på grunn av holdninger i kirken. Men ja, jeg tror. Det ville være vanskelig å reise rundt med kirkekonserter hvis jeg ikke gjorde det, sier hun til avisen.

LES HER: Marian snakker ut om nakenbildene