Marian Aas Hansen drømmer fremdeles om barn

Den gifteklare skuespillerens største bursdagsønske er å bli gravid.

SEOGHØR.NO: I september er Marian Aas Hansen (39) aktuell i Oslo Nyes teaterkonsert basert på Leonard Cohens vakre låter.

Livet går på skinner for den vakre blondinen, som også skal gifte seg med Eirik- André Rydningen (41) i sommer.

Men det er fortsatt et tema som er sårt for Marian.

- Barn har vært et tema veldig, veldig lenge. Jeg blir ofte spurt om det og det hadde fortsatt vært veldig hyggelig. Nå har jo jeg jobbet på scenen, også ble det et brudd i livet mitt hvor man kanskje hadde fått barn. Og da går det jo litt tid etter det, sa Aas Hansen.

TRENT: Marian Aas Hansen trener med personlig trener og er opptatt av å holde seg i form. Foto: Tor Lindseth
TRENT: Marian Aas Hansen trener med personlig trener og er opptatt av å holde seg i form. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Hun refererer til bruddet med artist-kollega Kåre Conradi (43). Etter åtte år som kjærester, brøt de to forlovelsen i 2007.

Den søte artisten har vært forlovet med musikerkjæresten Eirik- André Rydningen (41) siden 2010, og i sommer skal de gifte seg.

Eller rettere sagt, de skal gifte seg på ordentlig. De sa nemlig ja til hverandre helt spontant i Las Vegas i 2011.

Og det er lite som rokker ved Marians hverdagsglede. Hun understreker at det viktigste er å leve et godt liv.

- Selv om jeg ikke har fått barn så har jeg jo fått være med på veldig mye i jobben min. Jeg er veldig takknemlig for det, og er opptatt av å ta vare på meg selv.

Den 12. juni i år blir artisten Marian Aas Hansen 40 år. Den dagen har hun tenkt å feire med brask og bram. Hennes største bursdagsønske er å bli gravid, fortalte hun tidligere til Se og Hør.

– Aller mest ønsker jeg meg fred på jord, men på et mer personlig plan er det klart at barn står høyt på ønskelisten, sa Marian tidligere til Se og Hør.

- Har aldri sommerkroppen

39-åringen samarbeider med en personlig trener og er opptatt av å holde seg i form.

- Jeg trener jevnt og trutt for det er jo greit å være forberedt til forskjellige show. Det er viktig for meg å være i form. Jeg jobber, trener styrke og zumba omtrendt fire ganger i uka.

UNDERHOLDER: Marian Aas Hansen fra tiden i «Showgirls», med Elisabeth Andreassen, Hilde Lyrån og Guri Schanke.
UNDERHOLDER: Marian Aas Hansen fra tiden i «Showgirls», med Elisabeth Andreassen, Hilde Lyrån og Guri Schanke. Vis mer

- Hvordan forholder du deg til såkalte «SK2015»?

- Jeg synes aldri jeg er klar for sommerkropp noen gang, jeg. Det er et fascinerede begrep. Men kroppsfokuset gjør meg litt matt og jeg håper folk lever gode liv. Hvis noen ikke liker kroppen min så se en annen vei, da. Samma det, sier forfriskende selvsikre skuespilleren.

PAR I HJERTER: Marian og hennes kommende ektemann Eirik-André Rydningen giftet seg spontant i Las Vegas. I sommer vil de gjøre det på ordentlig her hjemme.  Foto: Andreas Fadum
PAR I HJERTER: Marian og hennes kommende ektemann Eirik-André Rydningen giftet seg spontant i Las Vegas. I sommer vil de gjøre det på ordentlig her hjemme. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Treningsglade Marian fremhevet sin slanke figur i helnorskt design. Med kjole fra SB SiriBrodersen og et enkelt smykke fra by me Marianne Tefre, så hun strålende ut.

LES OGSÅ: - Det er forferdelig og grusomt