Mariahs søster nekter for prostitusjon

Men hun besøker trengende menn for 1400 kroner i timen.

SLÅR TILBAKE: Alison Carey Scott (innfelt) nekter for at hun selger sex. Foto: Stella Pictures / All Over Press
SLÅR TILBAKE: Alison Carey Scott (innfelt) nekter for at hun selger sex. Foto: Stella Pictures / All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mariah Careys (41) søster, Alison Carey Scott, er nok en gang i hardt vært, etter at hun har blitt anklaget for prostitusjon.

Alison har tidligere vært narkoman, og har også tidligere blitt arrestert to ganger for prostitusjon. Hun er i tillegg HIV-positiv.

Popstjernens søster snakker ut om problemene til den amerikanske tabloidavisen National Enquirer.

- Dere aner ikke hvor mye jeg trenger penger akkurat nå. Men jeg har ikke sex for penger! Jeg tilbyr sosiale besøkstjenester og erotisk massasje, forteller hun til avisen ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Carey Scott forteller at hun krever drøye 1400 kroner per time for sine tjenester.

- Jeg har i uker kjørt rundt i en bil som omtrent ikke har bremser. Det var utrygt, så jeg spurte familien min om hjelp, men de har vendt meg ryggen. Jeg skulle ønske jeg ikke måtte møte fremmede over Internett for å leve, men noen ganger føles det som om jeg ikke har noe annet valg.

Mariah Careys søster hevder hun forsøker å få livet sitt på rett kjøl, etter flere vanskelige år. Og hun har hittil kommet ganske langt.

- Jeg har vært «ren» og edru i 14 måneder. Jeg besøker møter for folk med narkotika- og alkoholproblemer, og har en sponsor. Jeg har også begynt på college.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Mariah Carey avslørte tvillingenes kjønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer