Mariah flørtet hett med sin nye kjæreste

Superstjernen og hennes milliardærkjæreste James Packer klarte ikke å holde hendene borte fra hverandre på sin romantiske ferie.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sangfuglen Mariah Carey (45) har vært singel siden bruddet med ektemannen Nick Cannon (34) i fjor.

Eksparet har tvillingene Morrocan og Monroe (4) sammen, og står midt oppi et skilsmisseoppgjør med penge- og omsorgsfordeling.

De siste ukene har den talentfulle sangeren dog hatt tankene sine et annet sted. Hun har nemlig den siste tiden reist rundt omkring i Europa med sin nye flamme, milliardæren James Packer (47).

Den anerkjente kasinokongen ser ut til å ha tatt tobarnsmoren med storm, og klarer ikke å holde hendene borte fra henne.

Carey og Packer har flere ganger blitt avbildet hånd i hånd med lykkelige smil om munnen, og til og med barna hennes ser til å komme overens med 47-åringen.

- Mariah har det kjempegøy med James. De trives godt sammen! Det er noe helt annet enn med eksmannen. Nick var en gutt, mens James er en mann, sier en kilde ifølge Contactmusic.

Saken fortsetter under bildet

FÅR VÆRE MED BARNA: Til tross for at forholdet mellom Carey og Packer er ganske nytt, har han fått lov til å møte barna hennes. Her med datteren Morrocan.  Foto: NTB Scanpix
FÅR VÆRE MED BARNA: Til tross for at forholdet mellom Carey og Packer er ganske nytt, har han fått lov til å møte barna hennes. Her med datteren Morrocan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjærlighetstur

Det nye paret har reist rundt omkring den franske rivieraen og også besøkt de italienske luksusstedene Capri og Portofino.

- Reisen er for at de skal bli bedre kjent med hverandre. Mariah har ikke klart å åpne seg helt rundt ham ennå, forteller kilden.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ er den styrtrike australske businessmannen betatt av sangerinnen og drømmer allerede om å gifte seg med henne. 

- James ble interessert i Mariah rett etter at han hørte hun hadde brutt med Nick. De hadde tilbragt litt tid sammen fra før, og han syntes at hun var nydelig, forteller en kilde til nettsiden US Weekly.

Packer har tidligere vært koblet til den vakre supermodellen Miranda Kerr (32).

SOMMERFLØRT: - Han er svært betatt av henne, sier en kilde om det nye forholdet.  Foto: NTB Scanpix
SOMMERFLØRT: - Han er svært betatt av henne, sier en kilde om det nye forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Det er seriøst mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer