I HARDT VÆR: Mariah Carey kritikk for sin flørt med danseren Bryan Tanaka. Her er de i Mariahs nye realityserie «Mariahs World»
I HARDT VÆR: Mariah Carey kritikk for sin flørt med danseren Bryan Tanaka. Her er de i Mariahs nye realityserie «Mariahs World» Vis mer

Piers Morgan kaller Mariah Carey for den nye Madonna:

Mariah får kjeft for kjærlighetsstunt

- De eneste virkelige ofrene, bortsett fra hennes verdighet og omdømme, vil sannsynligvis være hennes barn.

Publisert

SEOGHØR.NO: Redaktør i Daily Mail, Piers Morgan (51), går hardt ut mot Mariah Carey (46) i en ny kommentar publisert i avisen i går.

Utspillet kommer etter at Mariah viste seg frem i sexy flørt med danseren Bryan Tanaka (33) på Hawaii.

I kommentaren skriver Morgan åpent om Mariahs oppførsel de siste årene, og det han beskriver som hennes diva-tendenser. Han synes rett og slett det er kvalmt, og at hun må se til å vokse opp.

Nå beskylder han Mariah for å bli mer og mer lik en annen popstjerne som har fått mye kritikk de siste årene, Madonna.

AVBRØT FORHOLDET: Mariah Carey var forlovet med milliardæren, men paret har nå avbrutt bryllupsplanene. Foto: Scanpix
AVBRØT FORHOLDET: Mariah Carey var forlovet med milliardæren, men paret har nå avbrutt bryllupsplanene. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg kan ikke si noe mer enn at dette er på grensen til Madonna. De eneste virkelige ofrene, bortsett fra hennes verdighet og omdømme, vil sannsynligvis være hennes barn.

Andre ting han velger å trekke frem er skilsmissen med Nick Cannon (36), og bruddet med James Packer (49).

- Hvorfor krever Mariah så mye fra eksene sine når hun selv er verdt 500 millioner dollar (4,2 milliarder kroner)?, spør han.

Saken fortsetter under bildet.

KRITISK: Piers Morgan er kritisk til Mariah Carey sin oppførsel den siste tiden. Foto: Rex Features
KRITISK: Piers Morgan er kritisk til Mariah Carey sin oppførsel den siste tiden. Foto: Rex Features Vis mer

Under ser du et lite utdrag fra teksten som kan leses i sin helhet inne på Daily Mail sine sider:

«Først var det en rotete og bitter skilsmisse fra Nick, som jeg kjenner godt og er en fin fyr. Han fortjente bedre enn en slik offentlig skandale slengt mot seg.

- Deretter var det forholdet med den australske milliardæren James Packer som gikk i grus for noen måneder siden, før hun så går over til sin egen back-up danser.

NÆRT FORHOLD: Mariah Carey og Bryan Tanaka skal ha fyrt opp under romanseryktene med sitt nære forhold både på scenen og privat. Foto: Scanpix
NÆRT FORHOLD: Mariah Carey og Bryan Tanaka skal ha fyrt opp under romanseryktene med sitt nære forhold både på scenen og privat. Foto: Scanpix Vis mer

- Etter alt dette har det lekket ut detaljer om ektepakter Mariah gjør med sine menn. Hun er en av de rikeste og mest suksessrike artistene i verden, alikevell velger hun gjennom advokater, å forhandle om hvor mange millioner hun får om ekteskapet tar slutt. Tuller du med meg? Hvor er stoltheten din dame?»

Tilslutt trakk han frem Mariahs kjente julesang «All I Want For Christmas Is You».

«Jeg vil ikke ha mye til jul. Det er bare en ting jeg trenger. Alt jeg ønsker meg til jul er at du vokser opp Mariah».

Saken fortsetter under bildet.

SKAPER JULESTEMNING: Mariah Carey skaper hver jul stemning med sin sang «All I Want For Christmas Is You», men nå kastes kritikken mot henne. Foto: Splash
SKAPER JULESTEMNING: Mariah Carey skaper hver jul stemning med sin sang «All I Want For Christmas Is You», men nå kastes kritikken mot henne. Foto: Splash Vis mer

Ikke første gang

Det er ikke første gang popstjernen beskyldes for å være primadonna.

Tvillingmammaen debuterte nemlig som regissør i julefilmen «A Christmas Melody» i 2015, men det var ingen lett innspilling. Hun fikk nemlig passet sitt påskrevet for sin oppførsel på settet.

- Dagen vår dreier seg om sovepause-timeplanen hennes, fotalte en kilde, ifølge Daily Mail.

- Hun tar seg sovepauser hele tiden og liker ikke å bli vekket. Det ville vært forståelig hvis hun skulle opptre, men hun blir kjørt til settet hver eneste dag hvor hun ikke skal gjøre stor fysisk aktivitet.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ SETTET: Mariah Carey og Lacey Chabert har begge roller i julefilmen, og sangstjernen elsker å legge ut selfies av seg selv og kollegaen på sosiale medier. Foto: Xposure
PÅ SETTET: Mariah Carey og Lacey Chabert har begge roller i julefilmen, og sangstjernen elsker å legge ut selfies av seg selv og kollegaen på sosiale medier. Foto: Xposure Vis mer

I tillegg skal Mariah ha insistert på å ha en fullt møblert trailer, som måtte inneholde ikke mindre enn ti luftfuktere, til hunden sin.

«Heros»-stjernen skal også ha krevd at noen holdt drikken hennes mens hun drakk fra den via sugerør, og hun brukte mer tid bak kamera på å ta selfies enn å gjøre jobben sin som regissør.

- Det er en stor distraksjon. Hun bruker en time på å smile for kamera mens resten av teamet må vente på henne. Å finne den riktige lipglossen virker viktigere for henne enn å regissere filmen, hevdet kilden.

Ble dumpet av forloveden i oktober

Et knapt år etter at Mariah Carey brøt med ektemannen Nick Cannon fant hun lykken igjen med milliardæren James Packer (49) i fjor sommer.

De dyrket kjærligheten på flere luksuriøse reiser, flyttet sammen, forlovet seg og planla tidenes kjendisbryllup før forholdet brått tok slutt i oktober.

I slutten av november åpnet sangfuglen seg for første gang om bruddet.

Det var Ellen DeGeneres (58) som fikk henne til å lette på sløret om den tunge tiden.

- Du hadde et høyprofilert forhold, dere var forlovet og du prøvde brudekjoler i reality-serien din «Mariah´s World», noe som er ganske privat. Og nå er dere ikke sammen lenger, startet DeGeneres samtalen med da Carey gjestet showet hennes.

- Og nå har det blitt en stor greie, avbrøt popstjernen, ifølge UsWeekly.com.

Da Ellen fortsatte med å spørre «We Belong Together»-sangeren om hvordan hun føler seg mentalt og om hun er lykkelig, svarte Mariah følgende:

- Jeg tror det går bra med meg... Alt skjer av en grunn. Ting er bare sånn det er.

Saken fortsetter under bildet.

SINGEL IGJEN: I oktober dumpet James Packer popstjernen Mariah Carey. Foto: NTB Scanpix.
SINGEL IGJEN: I oktober dumpet James Packer popstjernen Mariah Carey. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Det er litt vanskelig å snakke om på dette tidspunktet, så jeg tror bare jeg går videre med å skryte av juledekorasjonene dine her i studio, sa hun og styrte samtalen over på noe helt annet.

Funnet lykken igjen

Mandag viste hun fram det som mange medier tror er hennes nye kjæreste.

På stranden på Hawaii viste hun usjenert frem 33 år gamle Bryan Tanaka, ifølge Daily Mail som poster flere bilder av duoen i het omfavnelse.

Han er koreograf, noe paparazzi-fotografene fikk se da han elegant svingte Mariah rundt.

Kyssing, plasking i vannet og latter preger bildene av det tilsynelatende nyforelskede paret. Danseren har over 50 000 følgere på Facebook, og er med henne på turné.

Dager før de ble foreviget av fotografer på stranden, la Mariah ut på Facebook at showet deres på Hawaii hadde vært «fantastisk».

Hun har også selv lagt ut flere bilder fra oppholdet på sin Instagram.

Thank you @grandwailea for the amazing hospitality! Love you Hawaii, miss you already! 💖😘

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Tidligere har Bryan ifølge IMBd også danset for storheter som Rihanna og Beyoncé. Han har nok imidlertid ikke kommet like tett innpå dem som på sin nåværende arbeidsgiver.

En av grunnene til bruddet mellom Mariah og forloveden skal ha vært at Packer var sjalu på forlovedens tette forhold til danseren. Dette skal ha ført til at paret havnet i en heftig krangel under en ferie til Hellas i oktober.

LES OGSÅ: «Farmen»-Stine åpner seg om sjokkbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer