TV-DEBUT: Mariah Carey med Monroe og ektemannen Nick Cannon med Moroccan fotografert sammen med Barbara Walters i foprbindelse med et eksklusivt intervju med TV-kanalen ABC, som sendes fredag. Foto: Getty Images/All Over Press
TV-DEBUT: Mariah Carey med Monroe og ektemannen Nick Cannon med Moroccan fotografert sammen med Barbara Walters i foprbindelse med et eksklusivt intervju med TV-kanalen ABC, som sendes fredag. Foto: Getty Images/All Over Press Vis mer

Mariah Careys tvillinger tv-debuterer

TV-legenden Barbara Walters spør Mariah om hun stoler på Nick.

Publisert
SEHER.NO: Mariah Carey (41) Nick Cannon (31) halvt år gamle tvillinger gjør denne uken sin debut på TV, melder People.com.

Datteren Monroe og sønnen Moroccan ble født på Mariah og Nicks tredje bryllupsdag, den 30. april, og interessen rundt tvillingene har vært enorm, spesielt i USA.

Ifølge People letter paret på sløret i forhold til familielivet i intervjuet med ABC, som ble spilt inn denne uken og sendes på fredag.

Det er TV-legenden Barbara Walters som har fått æren av å bli den første som intervjuer hele familien på fire sammen.

I et promo-klipp spør Walters Mariah om hun stoler på Nick. «Noen ganger», svarer artisten, mens programlederen hever øyenbrynene overrasket.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hevder Kate er gravid med tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer