LYKKEN BRAST: Nick Cannon og Mariah Carey gikk fra hverandre i 2014 etter seks år som ektepar. Foto: Epa
LYKKEN BRAST: Nick Cannon og Mariah Carey gikk fra hverandre i 2014 etter seks år som ektepar. Foto: EpaVis mer

Mariah Careys eksmann innlagt på sykehus

- Jeg må slutte å kjøre meg selv så hardt.

SEOGHØR.NO: Det har vært et turbulent år for den amerikanske rapperen Nick Cannon (34), etter at ekteskapet tok slutt mellom han og kona Mariah Carey (45) i august.

Cannon har jobbet hardt med å ta hånd om tvillingbarna Monroe og Moroccan (4), i tillegg til at han har holdt flere konserter for å tjene penger til å brødfø seg selv og barna.

Men denne uken sa kroppen stopp.

34-åringen havnet på sykehuset, og årsaken skal være akutt utbrenthet. Det er Cannon selv som avslører nyheten via sosiale medier - og benyttet også anledningen til å berolige fansen med at han blir tatt godt hånd om av legene:

«Ikke bekymre dere, dette er bare et midlertidig stopp. Noen ganger kan jeg være litt for sta, og jeg må slutte å kjøre meg selv så hardt», skriver han.

Han legger til:

«Noen ganger tenker jeg at jeg er en superhelt. Vel, jeg hevder ikke at jeg er Batman, men jeg sier bare at ingen har sett meg og Batman i samme rom. LOL. #JegerGud».

BRUDD: I august i fjor ble det kjent at kjendisparet Nick Cannon og Mariah Carey gikk hvert til sitt etter seks år som mann og kone. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: I august i fjor ble det kjent at kjendisparet Nick Cannon og Mariah Carey gikk hvert til sitt etter seks år som mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Barna tar skade av å bo med Mariah

Da bruddet ble kjent var det mange som spekulerte i om Cannon hadde vært utro mot superstjernen. Andre kilder hevder at Mariah Careys ustabile oppførsel skal ha vært årsaken til bruddet.

Nick påsto nemlig, ifølge nettstedet TMZ, at tvillingbarna tok skade av å bo under samme tak som popstjernen.

«Nick har gjort det klinkende klart at han er dypt bekymret for Mariahs emosjonelle tilstand, og han gjør slutt med henne på grunn av barna. Han mener omgivelsene rundt Mariah er «giftige», og han frykter for barna. Han vil skape et miljø separat fra Mariah som gir barna trygghet. Et tilfluktssted fra kaoset i hjemmet hennes», skrev nettstedet da bruddet ble kjent.

FORGUDER BARNA: Nick Cannon har tvillingbarna Monroe og Moroccan (4) med ekskona. Dette bildet er tatt tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
FORGUDER BARNA: Nick Cannon har tvillingbarna Monroe og Moroccan (4) med ekskona. Dette bildet er tatt tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mariah Carey og Nick Cannon giftet seg på Bahamas i 2008.

LES OGSÅ: Mariah Careys bilde får ryktene til å svirre