Nick Cannon:

Mariah Careys eks har blitt far for tredje gang

Nick Cannon avslører babyens kjønn og navn, samtidig som han sier han ønsker seg to barn til.

BLE FAR: Det var nylig Mariah Careys eks annonserte at han hadde blitt far for tredje gang til sønnen Golden «Sagon» Cannon. Foto: NTB scanpix
BLE FAR: Det var nylig Mariah Careys eks annonserte at han hadde blitt far for tredje gang til sønnen Golden «Sagon» Cannon. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I 2014 ble det kjent at sangstjernen Mariah Carey (46) og ektemannen Nick Cannon (36) skulle skilles etter seks års ekteskap.

Det tidligere paret fikk tvillingene Monroe og Maroccan (5) sammen, og i november overrasket Cannon ved å fortelle at han skulle bli far igjen - med en annen eks.

Tirsdag 21. november fikk han barn nummer tre, da ekskjæresten Brittany Bell fødte en sønn. Det skriver BravoTV.

Paret hadde et kort forhold i 2015, siden har forholdet vært av og på, ifølge Us Weekly.

Gledet seg til å bli pappa

Den nybakte faren deler også nyheten på Instagram-kontoen sin, der han publiserte et bilde hvor han holder sin nyfødte sønn i armene, som han fikk med ekskjæresten.

I teksten til bildet avslører den stolte pappaen blant annet at barnet allerede har fått et noe uvanlig navn: Golden «Sagon» Cannon.

I skrivende stund har bildet omlag 61 000 likerklikk, og flere fans har gratulert ham i kommentarfeltet under Instagram-innlegget.

Golden er Cannons tredje barn, men tv-stjernen mener visst ikke at alle gode ting er tre: Han ønsker seg nemlig to barn til.

Da han gjestet radioshowet til Howard Stern nylig, fortalte Cannon at han gledet seg til å bli far igjen, og at han alltid hadde ønsket seg fem barn, ifølge BravoTV.

Gjorde modell gravid

Skjønnheten er en tidligere missedronning, og ble kåret til Miss Arizona USA i 2010.

Hun representerte også øya Guam i Miss Universe i 2014.

I 2016 slapp nyheten om at eks-kjæresten var gravid. Dette bekreftet han selv på radio.

- Hvem sa ungen ikke var min?, svarte han da han gjestet radioprogrammet Breakfast Club, ifølge Usmagazine.

- Det stemmer at jeg skal bli pappa, absolutt. Gud sa at vi skal være fruktbare og formere oss. Jeg gjør guds jobb. Alle sammen må få seg et barn før jeg tar dem igjen, fortalte en lattermild Cannon på radioshowet.

Levde i sølibat

Da Nick Cannon og Mariah Carey bestemte seg for å skilles i 2014 ble det spesielt tungt for Cannon.

Selv om eksene prøver å samarbeide tett om tvillingene Monroe og Morrocan som de har sammen, gikk Carey ganske raskt videre, og fant lykken på ny.

Lykken tok imidlertid slutt for Carey i oktober.

It's Christmas time! #FestiveFamilyMoments

Et innlegg delt av LORD NCREDIBLE ALMIGHTY 🕉IkeT🆙 (@nickcannon)

Selv om komikeren ved flere anledninger har blitt observert sammen med ulike kvinner, så hevdet han selv at han ikke var klar for et nytt forhold i desember 2015.

- Jeg er ikke klar enda, og jeg dater heller ikke. Jeg har venner som jeg henger sammen med, men jeg er ikke klar for noe seriøst enda. Akkurat nå lever jeg i sølibat og holder meg unna sex. Jeg prøver heller å jobbe med meg selv, forklarte Cannon til TV-verten Ellen DeGeneres, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: Er hun gravid igjen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer