«All I Want For Christmas Is You»:

Mariah Carey viste fram sin 13 år yngre flamme

To måneder etter at forlovelsen ble brutt, smiler livet igjen til popstjernen.

NY FLAMME: Mariah Carey brøt nylig med forloveden James Packer, men ligger ikke på latsiden. Denne uken ble hun og koreografen Bryan Tanaka foreviget av fotografer på stranden på Hawaii - mens de kysset intent. Foto: NTB scanpix
NY FLAMME: Mariah Carey brøt nylig med forloveden James Packer, men ligger ikke på latsiden. Denne uken ble hun og koreografen Bryan Tanaka foreviget av fotografer på stranden på Hawaii - mens de kysset intent. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Mariah Careys (46) «All I Want For Christmas Is You» kommer fra og med i dag til å bli spilt på radiostasjoner og vorspiel verden over.

Megahiten hennes handler som kjent om at hun heller vil ha en kjæreste enn materialistiske gaver under treet.

Og nå ser det ut som ønsket hennes kan ha blitt oppfylt.

Mandag viste hun fram det som mange medier tror er hennes nye kjæreste, bare to måneder etter at hun brøt forlovelsen med milliardæren James Packer (49).

Svingte Mariah rundt på stranda

På stranden på Hawaii viste hun usjenert frem 33 år gamle Bryan Tanaka, ifølge Daily Mail som poster flere bilder av duoen i het omfavnelse.

Han er koreograf, noe paparazzi-fotografene fikk se da han elegant svingte Mariah rundt.

Kyssing, plasking i vannet og latter preger bildene av det tilsynelatende nyforelskede paret. Danseren har over 50 000 følgere på Facebook, og er med henne på turné.

Dager før de ble foreviget av fotografer på stranden, la Mariah ut på Facebook at showet deres på Hawaii hadde vært «fantastisk».

Hun har også selv lagt ut flere bilder fra oppholdet på sin Instagram.

Thank you @grandwailea for the amazing hospitality! Love you Hawaii, miss you already! 💖😘

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Tidligere har Bryan ifølge IMBd også danset for storheter som Rihanna og Beyoncé. Han har nok imidlertid ikke kommet like tett innpå dem som på sin nåværende arbeidsgiver.

En av grunnene til bruddet mellom Mariah og forloveden skal ha vært at Packer var sjalu på forlovedens tette forhold til danseren. Dette skal ha ført til at paret havnet i en heftig krangel under en ferie til Hellas i oktober.

IKKE FØRSTE GANG: Mariah og Bryan har hengt mye sammen under turneen hun nå er ute på. Her er hun i Disneyland sammen med sin nye flørt. Foto: Splash News / NTB scanpix 
IKKE FØRSTE GANG: Mariah og Bryan har hengt mye sammen under turneen hun nå er ute på. Her er hun i Disneyland sammen med sin nye flørt. Foto: Splash News / NTB scanpix  Vis mer

Ble dumpet

En annen grunn til bruddet skal være at Mariah bruker alt for mye penger. Det melder det australske bladet Woman's Day, ifølge Daily Mail.

- Det er over, fortalte en venn av familien til James til bladet, etter at ryktene begynte å svirre.

Mariah Carey har også sagt ja til et nytt reality-show kalt «Mariah´s World», noe Packer ikke skal ha likt.

- James hadde store problemer med Mariahas nye reality-show. Han likte ikke at hun var villig til å eksponere livet deres til verden, sier kilden.

Iølge kildene til Woman's Day får Mariah beholde forlovelsesringen som er verdt rundt 65 millioner kroner.

LES OGSÅ: Hemmeligheten bak Mariahs kropp er norsk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer