Mariah Carey tok med tvillingene til fornøyelsespark

Popstjernen trengte en timeout fra «Idol»-sirkuset.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Mariah Carey (42) og Nick Cannon (32) tok nylig med sine et og et halvt år gamle tvillinger, Monroe og Moroccan, til en fornøyelsespark i Santa Monica.

Se innslag fra fornøyelsesparken 09.39 ut i Seoghør.no Weekend TV! 

Paret poserte villig for fotografene og så ut til å ha en fin dag sammen. Mariah og Nick fikk også litt tid alene. De to tok en voksen berg-og-dalbane under den morsomme familiedagen, mens barna så på fra sidelinjen.

Dagen ga Mariah en pause fra hennes hektiske arbeid med «American Idol». Under opptak i Charlotte til programmet i Charlotte, ble en heftig krangel mellom Carey og meddommer Nicki Minaj fanget på kamera.

Mariah har senere sagt at Minaj truet henne på livet og at hun nå har økt sikkerheten rundt seg selv og barna.

Produsentene er uansett fornøyde med dommersammensetningen, og har sluppet en pressemelding der de sier at de aldri kunne ha funnet et bedre team for konkurransen.

Det spørs om Mariah Carey er helt enig i det.

Se innslaget med Mariah Carey 9:37 minutter inn i Seoghør.no Weekend TV, som du ser øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer