Mariah Carey stemples som heks av sin egen bror

Mariah Carey har pådratt seg familiens vrede.

ISFRONT: Mariah Careys bror Morgan går hardt ut mot sin verdensberømte søster.  Foto: NTB scanpix
ISFRONT: Mariah Careys bror Morgan går hardt ut mot sin verdensberømte søster. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Mariah Careys (46) søster Alison Carey Scott (54) har i en årrekke slitt med narkotikaavhengighet og har blitt arrestert flere ganger for prostitusjon.

Hun har tidligere også åpnet seg om at hun er HIV-positiv, og ifølge Daily Mail er hun nå så syk at familien frykter for hennes liv.

Nå går broren Morgan Carey (51) hardt ut mot sin verdensberømte søster fordi han mener at hun nekter å hjelpe til økonomisk for søsterens store helseproblemer. 

- Søsteren hennes er dødende, og hvor er hun? Hun tror hun er så berømt, men hun er en heks, sier 51-åringen til nettavisen The Sun. 

Får ikke tak i Mariah

Mariah, som har en formue på omkring fire milliarder kroner, har ifølge Morgan ikke stilt opp i noen viktige situasjoner for sine søsken.

- Alison har desperat prøvd å kontakte Mariah, men vi hører aldri noe fra henne, sier han til nettavisen.

Saken fortsetter under bildet. 

MÅ OPERERE: Mariah Careys søster Alison har slitt med narkotikaavhengighet i en årrekke. Nå er hun i livstruende fare.  Foto: Messerschmidt / Splash News
MÅ OPERERE: Mariah Careys søster Alison har slitt med narkotikaavhengighet i en årrekke. Nå er hun i livstruende fare. Foto: Messerschmidt / Splash News Vis mer

- Hun er ond

I januar ble det kjent at «When You Believe»-sangeren hadde forlovet seg med milliardæren James Packer (48). 

Morgan er bombesikker på at han ikke får en invitasjon til det spektakulære bryllupet.

- Jeg har ikke snakket med Mariah på to og et halvt år. Jeg hørte at hun var forlovet via sosiale medier. Jeg tror ikke at Mariah virkelig er forelsket i James - hun elsker kun seg selv. Hun er ond, sier Morgan til The Sun.  

Han mener også at hun med glede viser frem forlovelsesringen, som angivelig hadde en prislapp på svimlende 65 millioner kroner.

- Det er tragisk hvordan hun «flasher» den store diamantringen til alle, også klarer hun ikke en gang å løfte en finger for sin dødende søster, forteller den oppgitte storebroren. 

Mariah har foreløpig ikke uttalt seg om påstandene.

FORLOVET: Mariah Carey og milliardær James Packer forlovet seg i desember etter å ha vært sammen i kun seks måneder.  Foto: Afp
FORLOVET: Mariah Carey og milliardær James Packer forlovet seg i desember etter å ha vært sammen i kun seks måneder. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Hyller kona etter samlivsbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer