Mariah Carey:

Mariah Carey skjønner ikke hvorfor folk kaller henne diva

- Jeg kan ikke noe for det. Det er bare sånn jeg er.

SEXY BAKER: På ferie i Italia i 2016 lagde Mariah Carey pizza til sine to barn - iført undertøy. Foto: Mariah Carey/Instagram
SEXY BAKER: På ferie i Italia i 2016 lagde Mariah Carey pizza til sine to barn - iført undertøy. Foto: Mariah Carey/Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Mariah Carey har i mange år blitt omtalt som en av popverdenens største primadonnaer.

Men nå slår hun tilbake mot diva-stempelet i et intervju med bladet Paper.

Overfor magasinet, der hun pryder forsiden og flere sider inni bladet, får artisten spørsmål om hvorvidt hun kan komme på noen diva-øyeblikk - og svarer først følgende:

- Jeg har ingen diva-øyeblikk.

Uten å nevne konkrete eksempler gjør Carey videre en helomvending, og erkjenner at hun av og til kan være litt «intens».

- Det handler om hvem jeg slekter på. Moren min (Patricia Hickey) er operasanger, og der snakker vi virkelig diva. Når folk påstår at de har divanykker, sier jeg bare: «Kjære deg, du har ikke vokst opp med moren min». Jeg mener det som et kompliment, altså.

OOOPS....: Da Mariah Carey opptrådte på Times Square, New York, på nyttårsaften, gikk ikke alt helt som planlagt. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Carey tror enkelte «ikke takler» væremåten hennes, men påpeker at hun aldri har onde hensikter.

- Jeg kan ikke noe for det. Det er bare sånn jeg er, sier hun.

Skandaleopptreden

Forrige gang det stormet rundt postjernas angivelige divaoppførsel, var da hun forlot scenen i sinne under den årlige nyttårsferingen på Times Square i New York i fjor.

Carey skulle etter planen åpne den direktesendte begivenheten med hitlåta «Emotions», men forsvant ut av tv-bildet da det oppsto teknisk rot. Reaksjonene lot ikke vente på seg, der 47-åringen ble latterliggjort og beskyldt for å være sippete.

Selv skyldte artistens representanter på tv-produsentene, mens Carey delte følgende budskap på sosiale medier: «Shit happens».

Artisten skapte også overskrifter her hjemme i 2014, da hun stilte sju timer forsinka til et intervju med TV 2s «God kveld Norge» og programleder Guri Solberg (41).

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 03.05.2014 - ET VANSKELIG INTERVJU: Guri Solberg lurte først på om Mariah Carey var full da hun intervjuet henne i New York. - Jeg tenkte at hun enten var full, eller sliten, eller bare koko, sier Solberg til Dagbladet. Se intervjuet her. Video: TV 2 Vis mer

- Blanding av hyggelig og superfrekk

Heller ikke under selve intervjuet, der Carey møtte opp sippende på et vinglass som assistenten holdt for henne, gikk det knirkefritt:

- Jeg tenkte hele tida at jeg skulle være kul og avslappa, men ble litt satt ut av Mariahs måte å svare på, som var en blanding av hyggelig og superfrekk. Jeg ante ikke hvor jeg hadde henne, fortalte Solberg til TV 2.

Carey var i mange år gift med den 12 år yngre skuespilleren Nick Cannon (36), som er faren til tvillingene Monroe og Moroccan, før de gikk hvert til sitt for tre år siden.

Et knapt år etterpå fant hun kjærligheten med milliardæren James Packer (49). Paret forlovet seg etter kort tid, men i oktober i fjor tok forholdet brått slutt.

- Jeg tror det går bra med meg ... Alt skjer av en grunn. Det er litt vanskelig å snakke om på dette tidspunktet, fortalte Carey til talkshow-dronning Ellen DeGeneres noen uker etter bruddet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer