Nick Cannon og Mariah Carey skal tilbringe høytiden sammen. Det gjør de for at barna Moroccan og Monroe skal ha det bra. Foto: All Over Press
Nick Cannon og Mariah Carey skal tilbringe høytiden sammen. Det gjør de for at barna Moroccan og Monroe skal ha det bra. Foto: All Over PressVis mer

Mariah Carey og Nick Cannon feirer jul sammen for barnas skyld

- Vi må holde det gående. Jeg skal sørge for at vi får en fantastisk jul sammen, sier Nick Cannon, etter bruddet med Mariah Carey.

SEOGHØR.NO: I august kom nyheten om at superparet Mariah Carey (45) og Nick Cannon (34) hadde brutt med hverandre etter seks år sammen.

SEKS ÅR: Ekteskapet mellom Mariah Carey og Nick Cannon varte i seks år. Foto: All Over Press
SEKS ÅR: Ekteskapet mellom Mariah Carey og Nick Cannon varte i seks år. Foto: All Over Press Vis mer

Cannon mente den gangen at bruddet var for barnas beste. Mariah og Nick har tvillingene Monroe og Moroccan sammen (begge 3).

Nå skriver nettstedet Contactmusic.com at Nick og Mariah skal feire julen sammen. Også det er for barnas beste.

- Vi må holde det gående. Jeg skal sørge for at vi får en fantastisk jul sammen, forteller Nick ifølge nettstedet.

Cannon sier han ikke har bestemt seg for akkurat hvor de skal være i julen, men at det trolig blir et sted med vinter og mye snø, for eksempel Aspen i Colorado.

- Alt jeg gjør er for dem. Jeg ønsker å være den beste faren jeg kan være. Sønnen min elsker spill som Angry Birds, men jeg prøver å få dem til å sette fokus på ting som også er lærerikt. Og datteren min liker glitrende ting, sier han.

Etter bruddet fra Carey har Cannon blitt koblet til Amber Rose (31). Kjærlighetsryktene har han imidlertid slått tilbake mot.

- Jeg har aldri gjort noen ting med henne. Det er sannheten, har han sagt til radiokanalen BBC 1Xtra.

Video: Nick fjerner Mariah Carey-tatoveringen:


LES OGSÅ: Dette får utroryktene til å svirre