Mariah Carey og ektemannen bor hver for seg

De giftet seg etter å ha datet i to måneder, nå rakner Mariah Careys ekteskap.

BRUDD: Mariah Carey og Nick Cannon skal snart offentliggjøre bruddet, ifølge flere utenlandske medier.  Foto: All Over Press
BRUDD: Mariah Carey og Nick Cannon skal snart offentliggjøre bruddet, ifølge flere utenlandske medier. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Mariah Carey (45) sjokkerte alle da hun for seks år siden, giftet seg med den 12 år yngre Nick Cannon (33).

Paret lovte hverandre evig troskap etter kun å ha datet i to måneder. Nå skriver flere utenlandske medier at forholdet mulig er over.

TRØBBEL: Mariah Careys ekteskap skal gå mot slutten, skal man tro ryktene.  Foto: REX/D. DaSilva/All Over Press
TRØBBEL: Mariah Careys ekteskap skal gå mot slutten, skal man tro ryktene. Foto: REX/D. DaSilva/All Over Press Vis mer

- De bor hver for seg. Han har ikke vært noe hjemme og har bodd på hoteller. De krangler også masse, skal en kilde ha sagt til Page Six.Samme nettsted skal også ha fått høre at Carey mistenker at ektemannen er utro. Da komikeren hadde fester i Las Vegas tidligere i år, hadde Mariah leid inn en sikkerhetsvakt for å passe på at mannen ikke var utro.

- Vakten var ikke der for å holde jentene unna ham. De var der for å holde ham unna jentene, sier kilden.

FAMILIEN: Mariah Carey og Nick Cannon med tvillingene Monroe og Moroccan. Foto: NO CREDIT/All Over Press
FAMILIEN: Mariah Carey og Nick Cannon med tvillingene Monroe og Moroccan. Foto: NO CREDIT/All Over Press Vis mer

 Ifølge ryktene skal de offentliggjøre bruddet snarlig. Paret har tvillingene Monroe og Moroccan.I 2008 vakte da de oppsikt da de uttalte at de ventet med sex til etter de hadde giftet seg.

- Det betyr ikke at vi avstod fra all intimitet, men vi ønsket å vente med å gå hele veien. Det er bare sånn jeg er og slik jeg føler det, sa divaen i et intervju med Daily Mirror.

Og hennes nybakte ektemann delte hennes synspunkt om avholdighet.

- Jeg ønsker ikke å påtvinge dette på andre, men vi hadde de samme tankene rundt det og da tenkte jeg at det ville bli mye mer spesielt hvis vi ventet til etter at vi var gift, fortalte hun videre.

LES OGSÅ: Ønsker seg ikke flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer