Mariah Carey malte gravidmagen

- Dette er mitt forsøk på å feire bursdagen.

SOMMERFUGLER I MAGEN?: Mariah Carey ble nesten mor til tvillinger i helgen, men da de ikke kom likevel kunne hun benytte anledningen til å dekorere gravidmagen i stedet.  Foto: Mariah Carey/ Twitter
SOMMERFUGLER I MAGEN?: Mariah Carey ble nesten mor til tvillinger i helgen, men da de ikke kom likevel kunne hun benytte anledningen til å dekorere gravidmagen i stedet. Foto: Mariah Carey/ Twitter Vis mer
SEHER.NO: Bursdagsbarnet Mariah Carey (42) fikk seg nesten en ekstra «spesialgave» lørdag kveld. Sangstjernen, som venter tvillinger med ektemannen Nick Cannon (30) neste måned, måtte nemlig ha medisinsk tilsyn - og ble fraktet til sykehuset - etter at fødselen nesten startet litt for tidlig.

Det viste seg å være falsk alarm lørdag kveld, men den høygravide stjernen feiret heller bursdagen sin søndag ved å male en svær sommerfugl på den store magen!
 
«Dette er mitt forsøk på feiring den 27. mars! Snart kommer babyene», twitret hun under bildet mandag.

«Babyene ville tydeligvis feire med oss. Jeg begynte å få sammentrekninger i går, og måtte dra til sykehuset. Etter hvert sa de at jeg kunne dra hjem etter at de hadde fått kontroll over situasjonen. Men det var nesten at de kom til verden 27. mars», skrev Mariah Carey på sin Twitter-profil i helgen.

Selv om Carey fortsatt har drøye to uker igjen til termin, legger ikke 42-åringen skjul på at hun er «klar allerede».

Forhåpentligvis var sykehus-øvelsen en bra ting for Nick Cannon, som tidligere denne uka skrev på Twitter at han med glede tar med seg råd rundt det å bli pappa fra lytterne til hans radioshow.

«Jeg kommer antagelivis til å besvime under fødselen. Jeg må manne meg opp! Jeg prøver å forberede meg, men blir så sjelven på sykehus», skrev han den gang.

Det verserte lenge en rekke rykter om at Carey og ektemannen Nick Cannon ventet barn, men det var først i oktober i fjor at popstjernen bekreftet at det var hold i ryktene. I desember kom nyheten om at hun venter tvillinger.

Senere hevdet en ikke-navngitt kilde til People at paret kan se frem til å få både en gutt og en jente. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mariahs søster nekter for prostitusjon