SEXY BAKER: På ferie i Italia lagde Mariah Carey pizza til sine to barn - iført undertøy.  Foto: Mariah Carey/Instagram
SEXY BAKER: På ferie i Italia lagde Mariah Carey pizza til sine to barn - iført undertøy. Foto: Mariah Carey/InstagramVis mer

Mariah Carey lagde pizza i nattkjole

Popstjernen overrasket fansen på Instagram.

SEOGHØR.NO: Mariah Carey (46) ga fansen et innblikk i livet til en ekte popstjerne denne uken, da hun delte bilder fra sin ferietur til Italia.

På et bilde poserer sangeren foran en steinovn mens hun baker pizza. Carey er selvsagt ikke iført et forkle, men heller en hvit silkenattkjole og matchende slåbrok samt høye hæler! Tobarnsmoren poserer og smiler mens hun setter en pizza inn i ovnen.

Carey fikk også hjelp fra tvillingene Monroe og Moroccan (4), som fikk lage hver sin pizza.

Oppholdet i Lombardia, Italia, kom nok som et kjærkoment avbrekk for Mariah, som den siste tiden har vært travelt opptatt på turné. Torsdag opptrer hun i Paris, før hun fullfører de siste konsertene og fortsetter til Sør-Amerika.

På et annet bilde fra Italia-oppholdet poserer Mariah i trappeoppgangen på det som ser ut som en luksuriøs villa. Hun skal ha fått sponset oppholdet av overnattingstjenesten Airbnb, som hun tagget på bildet.

This gorgeous #LakeComo stay was a #SweetSweetFantasy, courtesy of @airbnb!

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Etter endt turné står bryllupsplaner på agendaen for Mariah Carey. Forretningsmannen James Packer gikk ned på kne i januar og overrakte kjæresten en gigantisk diamantring verdt 65 millioner kroner! Det er usikkert om Packer var med til Italia.

46-åringen har vært gift to ganger tidligere og har tvillingene med skuespilleren Nick Cannon. De to har bevart vennskapet på grunn av barna og feirer stadig høytider sammen.

LES OGSÅ: Forsikret kroppen for 580 millioner