OOOPS....: Da Mariah Carey opptrådte på Times Square, New York, på nyttårsaften, gikk ikke alt helt som planlagt. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Mariah Carey:

Mariah Carey hevder hun har funnet syndebukken for skandalekonserten

Dick Clark Productions slår kraftig tilbake.

Det gikk ikke helt som det skulle da sangstjerna Mariah Carey (46) spilte på Times Square i New York under den årlige nyttårsfeiringen i storbyen.

Opptreden var en del av programmet «Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest», men det viste seg å bli en rekke utfordringer for stjernen under den direktesendte tv-sendingen.

VANSKELIG KONSERT: Mariah Carey har hatt bedre dager på scenen enn opptredenen på nyttårsfesten i New York. Foto: Scanpix
VANSKELIG KONSERT: Mariah Carey har hatt bedre dager på scenen enn opptredenen på nyttårsfesten i New York. Foto: Scanpix Vis mer

Blant annet begynte hun å snakke til publikum, mens playbacken spilte i bakgrunnen.

Hun slet også med å holde seg oppreist, og skal ha kommet med en rekke merkelige uttalelser. Det hele endte med at Carey rett og slett stormet av scenen, meldte Daily Mail.

Skylder på produksjonen

Nå hevder en av artistens representanter, Nicole Perna, overfor Billboard at problemene som oppsto var grunnet tekniske feil.

Hun forteller at Carey skal ha varslet produsentene og sceneansvarlige om at han ørepluggen hennes ikke virket, men at hun skal ha fått beskjed om at det skulle bli ordnet til hun entret scenen.

Perna hevder at dette ikke skal ha blitt rettet opp i, og sier tydelig ifra at dette skapte store problemer for sangstjerna.

– Det er synd at produksjonen gjorde slik at hun feilet, sier hun til nettstedet.

- Helt absurd

Dick Clark Productions, som sto bak tv-produksjonen, sendte søndag ut en pressemelding der de blant annet beskriver disse påstandene som ærekrenkende.

- Som ledende produsenter av direktesendte tv-arrangementer i nesten 50 år, er vi stolte av ryktet vårt og forholdet vi har med artistene.

- Å si at Dick Clark Productions, som produsent av show som American Music Awards, Billboard Music Awards, New Year's Rockin' Eve og Academy of Country Music Awards, noensinne ville forårsaket dette med vilje, er ærekrenkende, opprørende og helt absurd, står det i uttalelsen, skriver blant andre Variety.

PRØVDE SITT BESTE: Mariah prøvde å gjennomføre opptredenen, men måtte konstatere at det hele ble en fiasko. Foto: Scanpix
PRØVDE SITT BESTE: Mariah prøvde å gjennomføre opptredenen, men måtte konstatere at det hele ble en fiasko. Foto: Scanpix Vis mer

De skriver videre at det alltid er en fare for at det kan oppstå tekniske problemer i forbindelse med direktesendt tv, men at det skal ha kommet frem at det ikke skjedde noen feil under Careys opptreden.

- Vi ønsker at det skal være klart at vi har full respekt for Ms. Carey som artist og vi anerkjenner alt hun har fått til i bransjen, står det.

«Shit happens»

SKYLDER PÅ ARRANGØRENE: Mariah Carey hevder via sin talsperson Nicole Perna at arrangørene hadde gitt henne en høyttaler-plugg til øret som ikke virket, og at det var grunnen til fiasko-konserten. Foto: Scanpix
SKYLDER PÅ ARRANGØRENE: Mariah Carey hevder via sin talsperson Nicole Perna at arrangørene hadde gitt henne en høyttaler-plugg til øret som ikke virket, og at det var grunnen til fiasko-konserten. Foto: Scanpix Vis mer

Reaksjonene haglet i sosiale medier etter Mariah Careys opptreden på selveste nyttårsaften.

- Det er 15 minutter igjen av 2016, og man tror man har sett det verste. Så kommer Mariah Carey, skrev en bruker på twitter.

- Mariah Carey: 2016... Det var ille, så la oss avslutte det ille, skrev en annen.

Natt til søndag la også Carey selv ut en melding på både Instagram og Twitter der hun skrev at «shit happens», noe som kan tolkes som en kommentar til konserten. Sammen med teksten har hun lagt ut en GIF av seg selv.

LES OGSÅ: Mariah Careys opptreden gikk rett vest