Mariah Carey:

Mariah Carey forklarer divastempelet

Artisten beskriver seg selv som «intens».

I SITT RETTE ELEMENT: Mariah Carey (47) har rykte på seg for å være en skikkelig diva, og snakker om påstandene i et nytt intervju. NTB scanpix
I SITT RETTE ELEMENT: Mariah Carey (47) har rykte på seg for å være en skikkelig diva, og snakker om påstandene i et nytt intervju. NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Historier om overdådig pengebruk, en rekke småegoistiske uttalelser og elleville backstage-krav (hun har visstnok forlangt en flokk kattunger bak scenen en gang, ifølge den kulørte delen av pressen).

Summen av dette, og mye annet, har gitt popsanger Mariah Carey (47) et årelangt divarykte - som senest i fjor fikk medvind av tv-profil og skribent Piers Morgan (52).

Den påståtte selvgodheten var også tema da Carey lot seg intervjue av amerikanske Paper denne måneden.

- Intens

Overfor magasinet, der hun pryder forsiden og flere sider inni bladet, får artisten spørsmål om hvorvidt hun kan komme på noen diva-øyeblikk - og svarer først følgende:

- Jeg har ingen diva-øyeblikk.

Uten å nevne konkrete eksempler gjør Carey videre en helomvending, og erkjenner at hun av og til kan være litt «intens».

GJØR SOM KIM KARDASHIAN: Mariah Carey pryder forsida av det amerikanske magasinet Paper denne måneden. Foto: Faksimile
GJØR SOM KIM KARDASHIAN: Mariah Carey pryder forsida av det amerikanske magasinet Paper denne måneden. Foto: Faksimile Vis mer

- Det handler om hvem jeg slekter på. Moren min (Patricia Hickey) er operasanger, og der snakker vi virkelig diva. Når folk påstår at de har divanykker, sier jeg bare: «Kjære deg, du har ikke vokst opp med moren min». Jeg mener det som et kompliment, altså.

Carey tror enkelte «ikke takler» væremåten hennes, men påpeker at hun aldri har onde hensikter.

- Jeg kan ikke noe for det. Det er bare sånn jeg er, sier hun.

Skandaleopptreden

Forrige gang det stormet rundt postjernas angivelige divaoppførsel, var da hun forlot scenen i sinne under den årlige nyttårsferingen på Times Square i New York i fjor.

Carey skulle etter planen åpne den direktesendte begivenheten med hitlåta «Emotions», men forsvant ut av tv-bildet da det oppsto teknisk rot. Reaksjonene lot ikke vente på seg, der 47-åringen ble latterliggjort og beskyldt for å være sippete.

Selv skyldte artistens representanter på tv-produsentene, mens Carey delte følgende budskap på sosiale medier: «Shit happens».

Artisten skapte også overskrifter her hjemme i 2014, da hun stilte sju timer forsinka til et intervju med TV 2s «God kveld Norge» og programleder Guri Solberg (41).

Saken fortsetter under videoen.

OOOPS....: Da Mariah Carey opptrådte på Times Square, New York, på nyttårsaften, gikk ikke alt helt som planlagt. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

- Blanding av hyggelig og superfrekk

Heller ikke under selve intervjuet, der Carey møtte opp sippende på et vinglass som assistenten holdt for henne, gikk det knirkefritt:

- Jeg tenkte hele tida at jeg skulle være kul og avslappet, men ble litt satt ut av Mariahs måte å svare på, som var en blanding av hyggelig og superfrekk. Jeg ante ikke hvor jeg hadde henne, fortalte Solberg til TV 2.

Carey var i mange år gift med den 12 år yngre skuespilleren Nick Cannon (36), som er faren til tvillingene Monroe og Moroccan, før de gikk hvert til sitt for tre år siden.

Et knapt år etterpå fant hun kjærligheten med milliardæren James Packer (49). Paret forlovet seg etter kort tid, men i oktober i fjor tok forholdet brått slutt.

- Jeg tror det går bra med meg ... Alt skjer av en grunn. Det er litt vanskelig å snakke om på dette tidspunktet, fortalte Carey til talkshow-dronning Ellen DeGeneres noen uker etter bruddet.

ET VANSKELIG INTERVJU: Guri Solberg lurte først på om Mariah Carey var full da hun intervjuet henne i New York. - Jeg tenkte at hun enten var full, eller sliten, eller bare koko, sier Solberg til Dagbladet. Se intervjuet her. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Lykken tok slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer