Mariah Carey fikk ring til 65 millioner kroner

Nå planlegger sangstjernen tidenes dyreste kjendisbryllup.

PUNGET UT: Milliardær James Packer fridde med ring til 65 millioner kroner til popstjernen Mariah Carey.  Foto: NTB scanpix
PUNGET UT: Milliardær James Packer fridde med ring til 65 millioner kroner til popstjernen Mariah Carey. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble sangstjernen Mariah Carey (45) forlovet for tredje gang, denne gang med milliardæren James Packer (48).

Ifølge nettstedet People fant frieriet sted i artistens hjemby New York. Packer skal ha samlet Mariahs nærmeste venner til en privat middag på Eleven Madison Park, og skal ha gått ned på kne foran hele vennegjengen.

Nå avslører nettavisen Daily Mail flere deltaljer rundt frieriet. 

Nettstedet skriver at ringen Packer fridde med kostet svimlende 65 millioner kroner, og er 35 karat. Ringen ble spesialdesignet til Mariah av smykkedesigner Wilfredo Rosado.

- Jeg hadde veldig høy standard i tankene, og ønsket å lage en ring som ikke kunne måle seg med noen annen. Det tok meg to uker å lage ringen, for den var vanskelig å lage. Det er en helt spesiell ring til en spesiell tid i livet hennes, sier designeren til bladet Vouge. 

Saken fortsetter under bildet

SVINDYR RING: Mariah Careys forlovelsesring er noe utenom det vanlige. Den kostet 65 millioner kroner.  Foto: Splash News
SVINDYR RING: Mariah Careys forlovelsesring er noe utenom det vanlige. Den kostet 65 millioner kroner. Foto: Splash News Vis mer

Drømmebryllupet

Mariah og James Packer møttes for første gang for flere år siden, men romantikken begynte å blomstre for fullt sommeren 2015. Da ferierte paret og Careys barn sammen i Syd-Europa.

Ifølge RadarOnline har popstjernen drømt om frieri siden de først ble sammen, og er derfor i ekstase over forlovelsen med den australske businessmannen.

Og sangstjernen skal allerede ha begynt å planlegge et bryllup det vil gå gjetord om i lang tid.

- Mariah drømmer om et sommerbryllup. Hun ønsker at det skal bli det dyreste og største bryllupet i historien, sier en kilde til nettstedet. 

SAMMEN I ET HALVT ÅR: James Packer og Mariah Carey ble først observert sammen i sommer da de ferierte sammen i varmere strøk.  Foto: NTB scanpix
SAMMEN I ET HALVT ÅR: James Packer og Mariah Carey ble først observert sammen i sommer da de ferierte sammen i varmere strøk. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gifter seg for tredje gang

Både Packer og Mariah har vært gift flere ganger tidligere. Fra 2008 til 2015 var Mariah gift med artist og TV-profil Nick Cannon (35), og fra 1993 til 1998 var hun gift med musikksjef Tommy Mottola (66).

«We Belong Together»-sangeren har tvillingene Monroe og Moroccan (4) med Nick Cannon, og eksparet har bevart et godt vennskap siden bruddet. 

James Packer på sin side har også vært gift to ganger tidligere. Fra 2007 til 2013 var han gift med sangeren Erica Baxter (38).

Packer har tre barn fra ekteskapet med sangerinnen, datteren Indigo (7), sønnen Jackson Lloyd (snart 6) og datteren Emmanuelle Sheelah (3).

Fra 1999 til 2002 var han gift med modellen Jodhi Meares (44).

EKSEN: Mariah og eksmannen Nick Cannon har beholdt et nært vennskap siden bruddet.  Foto: NTB scanpix
EKSEN: Mariah og eksmannen Nick Cannon har beholdt et nært vennskap siden bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik reagerte eksen på Mariah Careys forlovelse 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer