GRAVID?: En kilde nær Mariah Carey sier nå til nettstedet Radaronline.com, at Mariah Carey nå venter sitt første barn. Foto: All Over Press
GRAVID?: En kilde nær Mariah Carey sier nå til nettstedet Radaronline.com, at Mariah Carey nå venter sitt første barn. Foto: All Over Press Vis mer

- Mariah Carey er gravid

- De gleder seg veldig.

SEHER.NO:  Etter flere måneder med spekulasjoner ser det nå ut til at popstjernen Mariah Carey (40) kan se frem til å bli mamma for første gang.

En kilde nær sangerinnen sier til nettstedet Radaronline.com at det nå er sikkert at Carey og hennes ektemann Nick Cannon (29) skal bli foreldre.

- De gleder seg veldig, men prøver å holde det for seg selv så lenge som mulig.

Graviditeten skal være grunnen til at Carey for kort tid siden trakk seg fra sin tiltenkte rolle i filmen «For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow Is Enuf».

Mariahs talsmann Cindi Berger har tidligere benektet alle babyryktene, men sier nå til nettstedet at «hun ikke kan diskutere Mariahs privatliv for øyeblikket».

Da Carey ankom prisutdelingen Spirit Awards i mars tok mange det som et hint da hun sa at «noe helt spesielt er på vei».

I januar 2008, sa Mariah til MTV News at hun kunne tenke seg å bli mamma.

- Vi planlegger å bli foreldre, men vi må se det an, for det er en stor prioritet. Vi vil være helt sikre på at det ikke er noen distraksjoner når det skjer, sa hun til MTV News.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Mariah og Nick fornyet bryllupsløftene