Mariah Carey er forlovet for tredje gang

Forhåpentligvis er alle gode ting tre for popdivaen, som skal gifte seg med milliardær James Packer.

GIFTEKLARE: Stjerneparet Mariah Carey og James Packer har ifølge flere amerikanske medier forlovet seg, under ett år etter at de ble et par.  Foto: Ap
GIFTEKLARE: Stjerneparet Mariah Carey og James Packer har ifølge flere amerikanske medier forlovet seg, under ett år etter at de ble et par. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste årene har sangdivaen Mariah Carey (45) hadde noen opp- og nedturer, men nå smiler lykken bredere enn noensinne til sangstjernen.

Ifølge People er hun nemlig forlovet med kjæresten James Packer (48), en australsk forretningsmann.

Nettstedet skriver at forlovelsen fant sted i Careys hjemby New York torsdag. TMZ har flere detaljer om det overraskende frieriet, som kommer under ett år etter at Carey og Packer ble et par.

Ifølge TMZ samlet James Packer et knippe av Mariah Careys nære venner til en privat middag på Eleven Madison Park torsdag kveld. Under middagen skal 48-åringen ha gått ned på kne foran kjærestens næreste og kjæreste venner.

Saken fortsetter under bildet.

TURTELDUER: Mariah Carey og James Packer så svært lykkelige ut på «The Intern»-premieren i New York i september 2015.  Foto: Broadimage
TURTELDUER: Mariah Carey og James Packer så svært lykkelige ut på «The Intern»-premieren i New York i september 2015. Foto: Broadimage Vis mer

Foreløpig har ikke turtelduene bekreftet forlovelsen selv. Imidlertid har TMZ publisert bilder av det lykkelige paret, og der har Mariah en enorm diamantring på «forlovelsesfingeren». 

Kilder sier til E!News at diamantringen er på hele 35 karat, og at noen bryllupsdato foreløpig ikke er bestemt.

Rask romanse

De to møttes for første gang for flere år siden, skriver People, men romantikken begynte å blomstre for fullt sommeren 2015. Da ferierte duoen og Careys barn sammen i Syd-Europa.

I september viste paret seg sammen på den røde løperen for første gang, på «The Intern»-premieren i New York. Den gang så de to svært lykkelige ut, og i etterkant har forholdet tydeligvis blitt mer seriøst.

Før jul reiste paret og Careys to barn til skiparadiset Aspen, og Mariah Carey har delt flere bilder fra ferien på Instagram. Ifølge popstjernens Instagram-konto, feiret de nyttårsaften i Packers hjemland Australia.

#blizzard!!!

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Saken fortsetter nedenfor.

#fabulous #newyears celebration in #australia #jp

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Gifter seg for tredje gang

Dette blir Mariah Careys tredje ekteskap. Fra 2008 til 2015 var hun gift med artist og TV-profil Nick Cannon (35), og fra 1993 til 1998 var hun gift med musikksjef Tommy Mottola (66).

Mariah Carey har tidligere fortalt om hvordan Mottola kontrollerte henne.

- Det er skummelt. Du kommer inn i en situasjon hvor du føler deg stengt inne. Det var veldig vanskelig for meg. For jeg hadde ikke bare et ekteskap med mannen, men en jobbrelasjon, hvor han hadde kontroll over livet mitt, har Carey fortalt.

«Music Box»-sangeren har tvillingene Monroe og Moroccan (4) med Cannon, og de to har bevart et vennskapelig forhold. De to giftet seg i 2008 og fornyet ekteskapsløftene på eventyrlig vis i 2013.

EKS NUMMER TO: Mariah Carey med sin daværende ektemann Nick Cannon og deres sønn Moroccan Scott på BET Honors i Washington, D.C. i januar 2012.  Foto: © Walter McBride/Corbis
EKS NUMMER TO: Mariah Carey med sin daværende ektemann Nick Cannon og deres sønn Moroccan Scott på BET Honors i Washington, D.C. i januar 2012. Foto: © Walter McBride/Corbis Vis mer

James Packer har også vært gift to ganger tidligere. Fra 2007 til 2013 var han gift med sangeren Erica Baxter (38), som nå dater Heidi Klums eksmann Seal (52). Packer har tre barn fra ekteskapet med Baxter, datteren Indigo (7), sønnen Jackson Lloyd (snart 6) og datteren Emmanuelle Sheelah (3).

Fra 1999 til 2002 var han gift med modellen Jodhi Meares (44).

EKS NUMMER EN: Mariah Carey og daværende president i Sony Music, Tommy Mottola, giftet seg i en overdådig seremoni sommeren 1993.  Foto: © Rick Maiman/Sygma/Corbis
EKS NUMMER EN: Mariah Carey og daværende president i Sony Music, Tommy Mottola, giftet seg i en overdådig seremoni sommeren 1993. Foto: © Rick Maiman/Sygma/Corbis Vis mer

LES OGSÅ: Ønsker seg barn sammen i løpet av året

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer