<strong>JULESTJERNE:</strong> En storgravid Mariah Carey sang julen inn for presidentfamilien 17. desember i fjor. Foto: All Over Press
JULESTJERNE: En storgravid Mariah Carey sang julen inn for presidentfamilien 17. desember i fjor. Foto: All Over Press Vis mer

Mariah Carey avslørte tvillingenes kjønn

Hektisk tid i møte for stjerneparet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at det i lengre tid hadde versert en rekke rykter om at popstjernen Mariah Carey (41) og ektemannen Nick Cannon (30) venter barn, bekreftet popstjernen og mannen i oktober i fjor at det var hold i ryktene. I desember kom nyheten om at hun venter tvillinger.

Nå kan paret også se frem til å få både en gutt og en jente, hevder en ikke-navngitt kilde overfor nettstedet People.

Så langt har Carey og Cannon måttet være forsiktige med å avsløre for mange detaljer rundt babyene. Årsaken skal være at de to har hatt en «lang reise» mot foreldrerollen, uttalte Nick Cannon i desember.

Det kommende foreldreparet forbereder seg nå til det som skal skje ved å dekorere og designe babyens barnerom - ett i Los Angeles og ett i New York, forteller Cannon til People.

I mellomtiden har kona hans vært aktiv med daglig svømming for å holde seg i form, ifølge 30-åringen.

Mariah Carey har tidligere innrømmet at hun og ektemannen er ekstatiske over graviditeten, og at de ble «svært emosjonelle» da de fikk beskjeden.

- Det er fortsatt tidlig, og det å være gravid er fantastisk, sa hun i fjor.

Det var etter at sangerinnen opptrådde i Brasil tidligere i høst, at babyryktene begynte å florere. Årsaken var at popstjernen så ut til å ha gått opp i vekt, i tillegg skrev hun et noe kryptisk innlegg på sin Twitter-side.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå bekrefter han tvillingryktene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer