NY PROGRAMLEDER: - Dette blir tidenes Melodi Grand Prix-fest, sier Marte Stokstad, som har blitt utnevnt til programleder for neste års norske delfinaler sammen med Per Sundnes. Foto: Anne Liv Ekroll, NRK
NY PROGRAMLEDER: - Dette blir tidenes Melodi Grand Prix-fest, sier Marte Stokstad, som har blitt utnevnt til programleder for neste års norske delfinaler sammen med Per Sundnes. Foto: Anne Liv Ekroll, NRKVis mer

Maria vrakes som programleder

- Jeg hadde en plan da hun kom tilbake til NRK, sier Per Sundnes om sin nye programleder-kollega.

SEHER.NO: Maria Haukaas Storeng (30) fikk tidligere i år mye skryt for sin jobb som programleder i de norske MGP-delfinalene sammen med Per Sundnes (43).

Men i neste års norske finaler blir Maria likevel byttet ut.

Ifølge Dagbladet er det den tidligere "Idol"-programlederen Marte Stokstad (31) som har fått den ettertraktede jobben.

Per Sundnes sier til avisa at han gleder seg til å jobbe sammen med Marte som programledere for første gang.
 
- Jeg hadde en plan da hun kom tilbake til NRK, for å si det sånn. Jeg håpet at andre her også hadde vett til å gi henne den jobben.
 
Hverken Sundnes eller noen andre i NRK vil kommentere om grunnen til at Maria ble vraket som programleder, er at hun skal være med som deltaker selv, slik Seher.no avslørte i forrige uke.

- Jeg kan si at hun ikke ble vurdert som programleder nå - hun er primært artist og ikke programleder, sier prosjektleder for Melodi Grand Prix, Leif Åge Reme, til Dagbladet.

Stokstad selv legger ikke skjul på at hun har store forventninger til årets MGP-sesong, som kuliminerer med den internasjonale finalen i Oslo i mai.

- Dette blir jo tidenes Grand Prix-fest. Jeg har fått høre låtene og sett deltakerlista, så dette vet jeg blir bra, sier Marte Stokstad til Dagbladet.

Hvem som blir programledere i den internasjonale finalen, er foreløpig ikke bestemt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
LES OGSÅ: Her er neste års MGP-artister