Maria vil bli popstjerne

Maria Reinlie fra Oslo ser helst at Britney beholder trusene på, men hadde besvimt hvis hun hadde fått møte sitt store idol.

MARIA REINLIE: Brenner for å hjelpe mennesker som ikke har det like godt som oss andre. Foto: www.froken.no
MARIA REINLIE: Brenner for å hjelpe mennesker som ikke har det like godt som oss andre. Foto: www.froken.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ny kveld - ny duell!


Se bikinibildene av finalistene i gruppe 2 her.


SEHER.NO: Maria Reinlie (19) er en av kveldens to duellanter i Frøken Norge. Hun elsker  å stå på scenen, og skriver i sin profil på Frøken Norges hjemmesider at hun drømmer om å bli en verdensberømt popstjerne akkurat som Britney Spears - slik hun var før, vel å merke...


Til daglig jobber Maria som pleieassistent på Ullevål Sykehus og stortrives med det. På spørsmål om hvilken kjent person hun ville møtt hvis hun kunne velge er svaret kanskje ikke så overraskende: Popstjernen Britney Spears.


- Da kunne jeg spurt henne om hvorfor hun går uten truser og oppfører seg så utagerende når hun egentlig er en så blid og snill jente med masse talent! Det høres kanskje litt teit ut, men jeg har alltid vært Britney-fan, og ønsker så utrolig mye at hun skal komme tilbake med sine fantastiske hits. Men da må hun skjerpe seg litt! Hvorfor sløse bort så mye talent?! Egentlig tror jeg bare at jeg hadde besvimt hvis jeg møtte henne, skriver Oslo-jenta i bloggen sin på www.froken.no (ekstern lenke).


Onsdag kveld kl. 17.25 og 18.55 møtes Maria og Sandra Dina Khorasani (17) til duell på TVNorge. 


Stem på Frøken Norge-finalist her (ekstern lenke).


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer