Maria strålte - Perrelli stakk

Kaotiske tilstander da de nordiske artistene møtte pressen.

HEIA NORDEN: Teräsbetoni, Mira Craig, Maria Haukaas Storeng, Simon Mathew, Charlotte Perrelli (nr to fra høyre) og islandske Euroband skapte pressekaos da de feiret at alle er videre til finalen i Melodi Grand Prix. Foto: Sølve Hindhamar. Seher.no
HEIA NORDEN: Teräsbetoni, Mira Craig, Maria Haukaas Storeng, Simon Mathew, Charlotte Perrelli (nr to fra høyre) og islandske Euroband skapte pressekaos da de feiret at alle er videre til finalen i Melodi Grand Prix. Foto: Sølve Hindhamar. Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
BEOGRAD (SEHER.NO:) Etter ett døgn i taushet for å hvile stemmebåndene var Maria Haukaas Storeng fredag tilbake i Eurovision-sirkuset.

Og for en kaotisk retur det ble.

Etter at første prøve på finalen var unnagjort, inviterte Maria og våre nordiske naboland til felles pressekonferanse, for å feire at alle de nordiske landene er videre til finalen lørdag.

Og ikke før var Maria, danske Simon Mathew, islandske Euroband, svenske Charlotte Perrelli og finske Teräsbetoni på plass før fotografene stimlet sammen så tett, at delegasjonslederne måtte tvinge pressen tilbake.

Etter at den knappe bildeseansen var over, tok sangerne seg god tid til å svare på spørsmål - bortsett fra Charlotte Perrelli.

Svenskenes MGP-håp har holdt en lav medieprofil over utenlandske medier hele uken, uten å gi noen spesiell grunn.

- Hun gir ikke noen kommentarer, var den eneste forklaringen fra den svenske delegasjonen, mens Maria Haukaas Storeng og låtskriver Mira Craig fortsette å posere til alle var fornøyd.

- Dette er helt vilt, men bare gøy,  lo Maria, som forsikret at stemmebåndene nå er fullt uthvilt og under kontroll.

Senja-jenta deppet heller ikke over at foreldrene måtte avlyse turen til finalen, siden de ikke fikk hotellrom.

- De ser det nok bedre på TV uansett. Her nede er det veldig kaotisk, så de hadde ikke fått sett så mye av den fantastiske byen. Så kan de heller dra ned hit ved en annen anledning på ferie.

Den nordiske pressen var tydelig beigeistret for Norges MGP-håp, som også fikk svar fra danskenes Simon Mathew på hilsenen hun sendte ham i går.

Maria innrømmet nemlig til Seher.no at hun har lenge har vært en stor fan av den sjarmerende dansken. Og beundringen er gjensidig.

- Hun er en fantastisk pike, med god utstråling og en kjempegod sang, smilte han.
[obj:media:6452]
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer