<strong>DUGNAD:</strong> Maria Arredondo og Bjørn Skagestad står fortsatt på scenen i "Sound of Music" til tross for at de ikke har fått lønn. Foto: SCANPIX
DUGNAD: Maria Arredondo og Bjørn Skagestad står fortsatt på scenen i "Sound of Music" til tross for at de ikke har fått lønn. Foto: SCANPIX Vis mer

Maria spiller uten lønn

Maria Arredondo står fortsatt på scenen etter konkursen....

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lille nyttårsaften fikk Maria Arredondo (23) og de andre skuespillerne på "Sound of Music" vite at produksjonsselskapet var konkurs.

Deretter fikk de ikke lønn. Men selv om de fortsatt ikke har fått lønnen sin, står skuespillerne fortsatt på scenen i Edderkoppen teater.

Nå har ensemblet, som blant annet består av Arredondo (23), Håvard Bakke (34), Bjørn Skagestad og Kalle Øby (62, og teateret gått sammen om en dugnad for å få stykket opp av det økonomiske uføret.

- Det er flott at dette initiativet kom. Det er en herlig gjeng å jobbe med, og en fantastisk forestilling. Dette er en dugnad vi er stolte av, og nå håper vi at publikum strømmer til sier Øby til Her og Nå.

- Jeg trodde bare var tull. Vi hadde jo et klart inntrykk av at det var en suksess, sier Maria til Her og Nå om sjokkbeskjeden før nyttår, men hun synes det er helt herlig å være i gang igjen.

Etter gode kritikker og nærmere 50.000 solgte billetter hadde forestillingen likevel generert et underskudd på flere millioner kroner, opplysste Nordic Event Group i en pressemelding da konkursen ble kjent.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er nok litt kontrollfreak

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer