BYTTET LIV: Ifølge Fredrik Skavlan har han og kjæresten Maria Bonnevie nærmest byttet liv.  Foto: Andreas Fadum
BYTTET LIV: Ifølge Fredrik Skavlan har han og kjæresten Maria Bonnevie nærmest byttet liv. Foto: Andreas FadumVis mer

- Maria og jeg har byttet liv

For nå lever Fredrik Skavlan et snodig "ungkarsliv" i hennes leilighet.

SEHER.NO: Fredag gjør hele Norges talkshowkonge - Fredrik Skavlan (42) comeback på tv-skjermen. Men denne gangen som vert for sitt svenske program "Skavlan" på SVT.

I forbindelse med sitt nye tv-show mener Skavlan at han nå har "byttet liv" med kjæresten Maria Bonnevie (35), skriver VG.

For mens han lever et slags snodig "ungkarsliv" i hennes leilighet i Stockholm, befinner Maria seg hjemme i Oslo, hvor hun passer rekkehuset, tre barn, hund og sin NRK-jobb.

- Maria og jeg har byttet liv. Nå sitter hun i Oslo og lurer på hvordan det ble slik, hehe, humrer Skavlan til VG.

Interessen for den norske programlederen har vært enorm i Sverige i forkant av fredagens tv-debut, og Skavlan innrømmer at det var stort å få tilbudet fra SVT.

- Jeg hadde nok ikke begynt med tv igjen om ikke de hadde kommet fra SVT og spurt. Men når du får et slikt spørsmål er det bare to måter å svare på. Det er å si ja eller nei. Og det å si nei er veldig kjedelig. Da skjer det liksom ingenting, sier Skavlan videre.

Programlederen innrømmer at det blir litt hektisk med pendlingen fra Oslo til Stockholm, men forteller at han egentlig synes det går ganske bra i Marias leilighet.

- Det funker veldig bra. Det er et veldig rart og nytt liv for meg. Jeg har jo levd med barn siden jeg var 23 år, så jeg husker egentlig ingen tilværelse uten barn. Og nå har jeg plutselig et slags ungkarsliv. Jeg føler meg som en litt rik, singel homse på Söder, sier han.

I "Skavlan" vil det bli mye kjente og celebre gjester. Men Marias ekskjæreste Mikael Persbrandt venter de litt med...

- Nei, vi har ikke forholdt oss til den enda. Vi har ingen aktualitet, ingen knagg. Hmm. Nei, jeg tror jeg skal spare både ham og meg for det, humrer han.

Har du et kjedistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  - Sluttet på ren impuls