Maria Mena har lagt bruddet bak seg

- Mitt forsett for 2016 er å leve mer, forteller artisten til Se og Hør.

STRÅLER: Maria Mena strålte da Se og Hør møtte henne på Costume Awards i slutten av januar.  Foto: Andreas Fadum
STRÅLER: Maria Mena strålte da Se og Hør møtte henne på Costume Awards i slutten av januar. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Våren 2014 ble det kjent at det to år lange ekteskapet mellom sangstjernen Maria Mena (29) og Eivind Sæther (34) var over.

Hun har imidlertid hatt en travel vinter med lansering av albumet «Growing Pains», som hun skrev etter bruddet med ektemannen.

Men nå  avslører hun til Se og Hør Extra at hun er ferdig med å snakke om kjærlighetssorgen.

– Mitt nyttårsforsett for 2016 er å leve mer! Og å trene litt mindre. Det har blitt litt mye trening og jeg er sliten i hofta. Så mitt forsett er motsatt av alle andre, som tenker «Nå må jeg ta tak i livet mitt».

Synger om sitt innerste

LES MER: I denne ukens Se og Hør Extra kan du lese mer om Maria Menas positive innstilling til fremtiden.  Foto: Faksimile Se og Hør
LES MER: I denne ukens Se og Hør Extra kan du lese mer om Maria Menas positive innstilling til fremtiden. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Det er 13 år siden Maria slo gjennom med låten «My Lullaby», som hun skrev etter foreldrenes skilsmisse. Siden den gang har hun vært kjent for sine svært personlige sangtekster.

29-åringen er med andre ord ikke uvant med å utlevere seg i sangtekstene, og har tidligere fortalt Dagbladet at hun alltid tar hensyn til menneskene rundt seg i låtene. 

Det gjorde hun også da hun skrev «Growing Pains», og fortalte også at hun aldri har angret på det to år lange ekteskapet. 

– Jeg ville aldri ha vært ekteskapet mitt foruten. Jeg sitter igjen med en stor sekk full av gode erfaringer. Herregud, så heldige vi var som fikk ni år sammen! Så mye vi har lært hverandre. Jeg kommer til å gå hundre prosent inn i kjærligheten igjen, fortalte den positive sangeren til avisen. 

Maria Mena og Eivind Sæter hadde vært sammen i syv år og bodd sammen i fire da de giftet seg i Paulus kirke på Birkelunden i Oslo i 2012. 

BRØT I 2014: Maria Mena og Eivind Sæter hadde vært sammen i syv år og bodd sammen i fire da de giftet seg i Paulus kirke på Birkelunden i Oslo i 2012.  Foto: Se og Hør
BRØT I 2014: Maria Mena og Eivind Sæter hadde vært sammen i syv år og bodd sammen i fire da de giftet seg i Paulus kirke på Birkelunden i Oslo i 2012. Foto: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Hunden gir familien trygghet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer