Maria Haukaas Mittet ble mamma igjen

Den norske sangstjernen og ektemannen kan juble over at de endelig har blitt tobarnsforeldre.

BABYJUBEL: Artistparet Maria Haukaas Mittet og Hans-Marius Hoff Mittet er blitt foreldre for annen gang. Her er de sammen på «Stjernekamp»-finalen høsten 2015, der Maria stakk av med seieren. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
BABYJUBEL: Artistparet Maria Haukaas Mittet og Hans-Marius Hoff Mittet er blitt foreldre for annen gang. Her er de sammen på «Stjernekamp»-finalen høsten 2015, der Maria stakk av med seieren. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I oktober avslørte Maria Haukaas Mittet (36) til VG at hun ventet sitt andre barn.

Nå har den lille, en liten gutt, kommet til verden. Babynyheten ble avslørt på Marias Facebookside fredag

«Gutten er her! Wilhelm er blitt storebror, og vi er tobarnsforeldre. Vi er stolte og dypt takknemlige. Gleder oss til framtiden med gutta i hus», skriver Maria.

 

Den tidligere «Stjernekamp»-vinneren avslørte på Instagram i starten av april at termin var to uker unna. I innlegget innrømmet artisten at hun begynte å bli utålmodig:

«Jadda! Det knopper seg! Håper knoppen i magen også kommer snart», skrev Haukaas Mittet under et Instagram-bilde av en gren med grønne knopper på mandag 4. april.

Fra tre til fire

Og nå kan altså Maria og ektemannen Hans-Marius Hoff Mittet (39) juble over å ha blitt tobarnsforeldre.

Fra før av har de to sønnen Wilhelm (2) sammen, som også kom til verden om våren. Om ikke lenge kan den ferske familien på fire feire Wilhelms treårsdag:

«Wilhelm, vår sønn er her! Han ble født den 15. mai. Vi er utrolig stolte og lykkelige over den lille nye borgeren, og nyter døgn som går i ett. Mor og far er skjønt enig om at han er det vakreste guttebarnet noensinne:-)» skrev Maria på Facebook i mai 2013.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVELT PAR: Da Hans-Marius Hoff Mittet hadde premiere på «Den glade enke» på Oslo Nye i januar, var Maria på plass.  Foto: Andreas Fadum
TRAVELT PAR: Da Hans-Marius Hoff Mittet hadde premiere på «Den glade enke» på Oslo Nye i januar, var Maria på plass. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Før fødselen var ekteparet spent på om den lilles ankomst ville kollidere med jobben til Hans-Marius Hoff Mittet. Til og med 30. april står han nemlig på scenen i «Den glade enke» på Oslo Nye nesten hver dag.

- Forestillingen varer bare i tre timer, så hun får nesten knipe igjen i den tiden, sa Hans-Marius muntert til Se og Hør i januar.

Etter at sønnen Wilhelm ble født, røpet den sympatiske sangstjernen at hun ble litt snurt over at han lignet mestskuespiller-faren sin:

- Jeg kjente nesten at jeg ble litt sur da han først kom til verden, og at han var en kopi av sin far. Han hadde ikke et snev av meg, sa Maria spøkefullt til VG i 2015.

Saken fortsetter under bildet.

FOLKEFAVORITT: Maria Haukaas Mittet imponerte med stemmeprakten sin da hun opptrådte under Idrettsgallaen 2016 på Lillehammer i januar. Foto: NTB scanpix
FOLKEFAVORITT: Maria Haukaas Mittet imponerte med stemmeprakten sin da hun opptrådte under Idrettsgallaen 2016 på Lillehammer i januar. Foto: NTB scanpix Vis mer

I varierende form

Da graviditeten først ble offentlig kjent i oktober, fortalte Maria Haukaas Mittet at formen hennes under svangerskapet ikke hadde vært så bra.

- Jeg har vært mye i dårlig form, men det er fint å være opptatt med «Stjernekamp» for da får jeg fokuset vekk fra det. Men det er klart at det er utfordringer med dagsformen, sa hun til VG den gang.

I ettertid bedret imidlertid formen seg for 36-åringen, som før jul var ute på juleturné med Rune Larsen (67), Tor Endresen (56), Alexander Rybak (29) og Marian Aas Hansen (40). Overfor Se og Hør røpet hun at turnélivet har endret seg etter at hun ble mor.

- Før jeg fikk barn var det aldri noe problem å reise ut på turné, men nå er det et savn. Likevel er jeg ganske flink til å være fokusert på oppgavene, så det skal nok gå fint, sa Maria til Se og Hør Extra i desember.

Få et gjensyn med «Stjernekamp»-serien til Maria Haukaas Mittet:

I et intervju med Her og Nå sa Maria at hun hadde mindre nerver denne gangen enn første gang hun gikk gravid.

- Selv om man selvfølgelig er redd for at noe skal skje, er jeg mindre bekymret og mer avslappet denne gangen. Frykten som eventuelt er der, kommer jo av at man har et slikt sterkt ønske, sa Haukaas Mittet til bladet i slutten av oktober.

LES OGSÅ: - Når man først ønsker barn veldig sårt, så går det ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer