FÅR EN GUTT: Maria Haukaas Mittet Hans Marius Mittet får en sønn i april.  Foto: Tore Skaar
FÅR EN GUTT: Maria Haukaas Mittet Hans Marius Mittet får en sønn i april. Foto: Tore Skaar Vis mer

Maria Haukaas Mittet avslører barnets kjønn

- Vi er i gang med å finne et passende navn, sier høstens «Stjernekamp»-vinner.

Publisert

SEOGHØR.NO: Om noen uker blir skuespillerparet Maria Haukaas Mittet (36) og Hans Marius Mittet (38) foreldre for andre gang.

Høstens «Stjernekamp»-vinner holdt graviditeten godt skjult frem til VG avslørte nyheten i oktober. Nå røper den kommende tobarnsmoren barnets kjønn.

- Det blir en gutt, avslører hun til ukebladet Her og Nå.

Fra før har Maria og Hans Marius sønnen Wilhelm sammen, som til våren fyller tre år. Det er i april den vesle toåringen får en lillebror.

SNART FORELDRE IGJEN: Maria Haukaas Mittet avslørte i oktober at hun og ektemannen Hans Marius venter barn nummer to.  Foto: Andreas Fadum
SNART FORELDRE IGJEN: Maria Haukaas Mittet avslørte i oktober at hun og ektemannen Hans Marius venter barn nummer to. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Vi er i gang med å finne et passende navn til ham. Det må være litt rampete. Og så må det klinge godt sammen med storebroren sitt navn - Wilhelm, sier hun til ukebladet.

Gleder seg til å bli storebror

Stjerneparet legger heller ikke skjul på at de gleder seg til å bli foreldre til barn nummer to sammen. 

- Jeg bare tenker at alt kommer til å gå bra, og sønnen vår gleder seg også til å bli storebror, har Hans Marius fortalt Se og Hør. 

Tidligere har kona Maria, som i 2004 ble kjent gjennom TV2-programmet «Idol», også snakket om hvordan det er å kombinere småbarnslivet med en artistkarriere.

- Før jeg fikk barn var det aldri noe problem å reise ut på turné, men nå er det et savn. Likevel er jeg ganske flink til å være fokusert på oppgavene, så det skal nok gå fint, sa Maria til Se og Hør Extra før jul, da hun var aktuell med juleturnéen «Stille natt, hellige natt».

Maria og Hans Marius giftet seg i Bygdøy kirke i Oslo i 2010, etter å ha vært kjærester siden 2005.

LES OGSÅ: Mittet er redd for å gå glipp av konas fødsel

VANT KONKURRANSEN: I høst vant gullstrupen Maria Haukaas Mittet NRK-programmet «Stjernekamp».  Foto: Tore Skaar
VANT KONKURRANSEN: I høst vant gullstrupen Maria Haukaas Mittet NRK-programmet «Stjernekamp». Foto: Tore Skaar Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer