TAUS: - Det har vært hardt kjør, og da Maria opptrådte på serbisk tv i morgentimene i dag, oppdaget vi at hun var litt hes, forteller manager Mads Rogde. Dermed har Maria Haukaas Storeng fått taleforbud.
TAUS: - Det har vært hardt kjør, og da Maria opptrådte på serbisk tv i morgentimene i dag, oppdaget vi at hun var litt hes, forteller manager Mads Rogde. Dermed har Maria Haukaas Storeng fått taleforbud. Vis mer

Maria har fått taleforbud

- Dette regner vi med å fikse...

BEOGRAD (Seher.no): To dager før finalen i årets Melodi Grand Prix er Maria Haukaas Storengs (28) stemme så sliten at sangterapeuten har gitt henne taleforbud.

- Det har vært hardt kjør, og da Maria opptrådte på serbisk tv i morgentimene i dag, oppdaget vi at hun var litt hes, forteller manager Mads Rogde til Seher.

Maria varslet selv sangterapeuten om at hun var sliten i stemmen, og denne beordret straks taleforbud ut dagen, torsdag.

- Hun er en profesjonell artist og blir ikke stresset av dette. Vi regner med å være i full gang med prøver igjen i morgen, sier Rogde.

Helt siden Maria ankom Beograd for over en uke siden, har det nærmest gått i ett for den populære Senja-jenta.

I tillegg til timevis med øvinger på scenen i Beograd Arena, har Maria nesten hver dag stilt opp på presse-arrangement for å skape blest om "Hold On Be Strong".

Søndag kuppet Maria sammen med låtskriver Mira Craig den offisielle pressefesten i sine spesialsydde kjoler, og måtte i flere timer snakke med og posere for tusenvis av pressefolk.

Og tirsdag kunne den norske gladjenta rope ut i glede da Norge som siste land kvalifiserte seg til lørdagens finale.

Så sliten var Maria etter dramaet at hun bestemte seg for å droppe semifinalefesten til fordel for hotellsengen.

- Jeg har ingen spesielle ritualer før jeg skal på scenen, annet enn at jeg ikke kan dra på fylla dagen før, sa hun til Seher.no.

Maria prøvde også å tenke på stemmen da hun onsdag møtte pressen i den norske ambassadørboligen. Men den populære sangeren klarte ikke å si nei til en spontanduett med Mira Craig.

Men etter dagens opptreden på serbisk TV, begynte stemmebåndene til slutt å rope varsko.

Manager Mads Rogde avviser at de har lagt opp et for tøft program.

- Nei, synes ikke vi har tatt i for mye. Det er et hardt program, men dette regner vi med å fikse, sier han til Seher.no.


LES OGSÅ: Mira synger selv

Se og hør Mira og Maria snakke om mediakjøret i Beograd:

[obj:media:6443]