- Maria gråt sammen med meg

Nå bryter Arnold Schwarzeneggers elskerinne tausheten.

SNAKKER UT: Baena snakker ut for aller første gang etter at utroskapsskandalen ble kjent. Her sammen med Arnolds sønn, Joseph. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Baena snakker ut for aller første gang etter at utroskapsskandalen ble kjent. Her sammen med Arnolds sønn, Joseph. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I mai kom nyheten om at Arnold Schwarzenegger (63) hadde vært utro mot kona, Maria Shriver (55), og fått barn med husholdersken Mildred Baena.

Sønnen til Baena og Schwarzenegger, Joseph, er i dag 13 år gammel.

Shriver har gjort det klinkende klart at hun ikke ønsker noe som helst kontakt med den tidligere action-helten etter at oppslagene om utroskapet begynte å sirkulere i pressen.

Nå forteller Mildred Baena sin historie for aller første gang. Det gjør hun i et intervju med britiske Hello Magazine.

- Ettersom Joseph ble eldre begynte jeg å se likheten som jeg lurte på var sann. Det ble mer og mer synlig jo eldre han ble, sier hun.

Baena skal ha fortalt sønnen hvem som var hans virkelige far for omkring et år siden. Reaksjonen skal ha vært denne: «Kult!».

Maria Shriver skal etter hvert også ha blitt mistenksom.

- Hun sa ting som: «Jeg er her hvis det er noe du ønsker å snakke om». Jeg visste det var noe på gang. Jeg har så mye kjærlighet og respekt overfor Maria.

Til slutt fikk Shriver vite sannheten.

- Hun var så sterk. Hun gråt sammen med meg, og ba meg komme meg opp på beina igjen. Vi holdt rundt hverandre og jeg sa at det ikke var Arnolds feil, jeg sa at man måtte være to.

Nå håper Baena at Schwarzenegger og Shriver etter hvert kan finne ut av ting, og bli sammen igjen.

- Han er en bra mann og jeg vet han også har det vondt. Han elsker Maria. Jeg håper at de klarer å finne tilbake til hverandre med tiden.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her viser hun seg uten gifteringen