IKKE PÅ FEST: Maria Haukaas Storeng holder seg bevisst unna alle Beograds festfristelser til finalen er over. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
IKKE PÅ FEST: Maria Haukaas Storeng holder seg bevisst unna alle Beograds festfristelser til finalen er over. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Maria droppet nachspielet

Maria Haukaas Storeng tar ingen sjanser foran MGP-finalen.

Beograd (SEHER.NO:) Maria Haukaas Storeng hadde all grunn til å smile da hun onsdag møtte Seher.no i Beograd etter sin nervepirrende semifinaletriumf i Melodi Grand Prix.

- Det ble fem timer søvn, før jeg måtte møte til sminking. Jeg føler det har gått radig siden januar, men så lenge jeg får søvnen min, så går det greit. Dette er jo lystbetont, sier Maria.

Etter timevis med øvinger og et fargesprakende semifinaleshow, var både Maria og hennes låtskriver Mira Craig så slitne at de bestemte seg for å droppe det offisielle nachspielet.

Mens de finske rockerne i gruppa Teräsbetoni lovte at de skulle "drikke masse øl" etter å ha gått videre sammen med Norge - hevder Maria hun bevisst unngår all festing til finalen er over.

- Jeg har ingen spesielle ritualer før jeg skal på scenen, annet enn at jeg ikke kan dra på fylla dagen før, smiler hun til Seher.no.

Men dersom hun skulle gå til topps i lørdagens finale, lover hun å ta på seg party-hatten:

- Vinner vi finalen, da skal jeg love deg at det blir en stor fest!

Se hele intervjuet her:


[obj:media:6441]