VIL HA VERDIG VINNER: - Nivået er veldig, veldig varierende, men akkurat det skinner jo gjennom. Nå er det bare å håpe at folk stemmer på de beste, og ikke bare på sjarm, sier Maria Haukaas Storeng til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VIL HA VERDIG VINNER: - Nivået er veldig, veldig varierende, men akkurat det skinner jo gjennom. Nå er det bare å håpe at folk stemmer på de beste, og ikke bare på sjarm, sier Maria Haukaas Storeng til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Maria bønnfaller TV-seerne

Maria Haukaas Storeng håper publikum skjønner alvoret.

SEHER.NO: 20. november braker det løs med musikalen "Grease" i Oslo Spektrum..

Gjennom TV-programmet med samme navn, er TVNorge allerede godt i gang med å finne personene som skal spille "Danny" og "Sandy" i den populære oppsetningen.

Maria Haukaas Storeng (29) var til stede under den første finalesendingen på Christiania teater i Oslo sist onsdag. Den norske sangdronningen koste seg i det drøye halvannen times lange showet, men er foreløpig ikke hundre prosent imponert over nivået på deltagerne.

Derfor håper hun også at seerne tar til fornuft når de skal stemme fram sin favoritt.

- Nivået er veldig, veldig varierende, men akkurat det skinner jo gjennom. Nå er det bare å håpe at folk stemmer på de beste, og ikke bare på sjarm, sier den blide jenta til Seher.no.

Se videointervju med Maria Haukaas Storeng, og bildene av alle "Grease"-deltagerne nederst i saken!

Anders Rydning (22) og Camilla Wiik (26) var det første finale-paret som ble stemt ut av høstens "Grease". Mandag meldte Seher.no at Wiik er tilbake igjen i konkurransen etter at Christine Aas Underland på mystisk vis ikke lenger er en deltager i det populære programmet.

Maria Haukaas Storeng mener at det uansett var ufortjent at Anders og Camilla var de som måtte forlate konkurransen sist onsdag.

- Det var ikke så fortjent, nei. Camilla er en erfaren jente, som har jobbet hardt for dette. Men det er jo uansett folket som skal bestemme hvilke to som skal stå igjen til slutt. Igjen må jeg bare si at folk på stemme på talentet - det deltagerne er gode for - og ikke på sjarmen! Det er tross alt en jobb som skal gjøres etterpå, og akkurat det er ikke bare bare, sier hun.

Etter én finalesending har Maria fortsatt ikke fått seg en favoritt i programmet.

- Jeg har ikke fått noen klare favoritter ennå, talentene er spredd i så forskjellige par, sier 29-åringen, som om snart én måned står på scenen i Oslo Spektrum sammen med sin kjæreste, Hans Marius Hoff Mittet.

- Jeg gleder meg veldig til å spille med Hans Marius! Vi har jo levd sammen i syv år, og det er litt som skal til for å få den "ungfole-piffen" i livet. Men det kan bli veldig, veldig gøy, og vi har allerede fått en fin start på det, sier hun til Seher.no.

Overfor Seher.no har Hans Marius Hoff Mittet tidligere fortalt at han ser frem til å stå på scenen sammen med sin kjære Maria. 

"Grease" sendes på TVNorge onsdager klokka 20.00.

Har du et tips om "Grease"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Fra Mr. Gay til "Grease"

Se videointervjuet med Maria Haukaas Storeng her:

[obj:media:6924]Se bildene av alle "Grease"-deltagerne under:

NY SANDY? Alexandra Joner er klar for "Grease"-finalen. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GIR ALT: Malin Skjolde vil bli den nye Sandy.
TIL FINALEN: Nicoline Berg Kaasin er klar for live-sendingene.
MED: Sofie Bjerketvedt er finale-klar.
TIL FINALE: Christine Marie Aas Underland er fortsatt med.
PÅKJØRT: - Herregud, nå får jeg ikke tid til innflyttingsfesten i morgen, var det første Camilla Wiik tenkte etter det alvorlige ulykken. Foto: TVNorge
MED: Bjørnar Reime Erlandsen drømmer om å spille "Danny" i Oslo Spektrum.
FINALE-KLAR: Eivind Dundas liker å synge og danse. Foto: Stella Pictures
IMPONERTE: Thomas Stokke imponerte dommerne under audition.
TALENTFULL: Anders Rydning er svært klar for rollen som Danny.
VIL VINNE: Kai Thomas Ryen sier ikke nei takk til å gå til topps i "Grease".
WILDCARD 1: Tidligere Idol-deltager Orji Okoroafor er klar for finalesendingen av "Grease". Foto: SCANPIX
WILDCARD 2: Malin Schavenius har to ganger deltatt i Grand Prix. Foto: SCANPIX
MED: Vegard Kristiansen kjemper om heder og ære i "Grease". Foto: TVNorge