Maria Bonnevie elsker småbarnslivet

Skuespilleren sier hun har fått en følgesvenn for livet.

KJÆRESTER: Maria Bonnevie har vært sammen med Fredrik Skavlan siden 2006. Foto: STELLA PICTURES
KJÆRESTER: Maria Bonnevie har vært sammen med Fredrik Skavlan siden 2006. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   For litt over to måneder siden ble skuespiller Maria Bonnevie (39) og talkshowkongen Fredrik Skavlan (46) foreldre til en liten datter.

Nå forteller Bonnevie om hverdagen som småbarnsmor til bladet HENNE.

- Ingenting kan toppe de å bli mor og de følelsene jeg har for henne. Hun er en i flokken allerede, sier Bonnievie til bladet.

Fredrik Skavlan, som har tre barn fra et tidligere ekteskap, har ingen problemer med å ta fatt på våkenetter og bleieskift igjen.

- Det har aldri vært noen tvil i meg om at jeg skulle ha flere barn. Jeg ville ha mye mer angst for at alle barna var store og vi skulle sitte igjen. Hva skulle vi gjøre da, liksom? Det er utrolig hyggelig å vite at jeg også de nesten 18 åra ikke skal få fred, sier han til Dagbladet.
 
Den suksessrike «Skavlan»-programlederen og journalisten har nemlig ingen planer om å hvile på sine laubær. Trilling av barnevogn står i så måte høyere på lista enn bedagelig golfspilling eller lignende. 

Den ti uker gamle jenta har enda ikke fått noe navn. Det forklarer skuespilleren med at hun er «litt bohemsk» av seg. Det eneste hun vet er at hun har funnet ut av hvor viktig det er for henne å ha familie rundt seg.

- Jeg kjenner at jeg ikke har lyst til å være alene mer. Jeg er ferdig med det. Derfor er jeg så takknemlig for at jeg har fått en datter. Jeg har fått en følgesvenn for livet, sier hun til HENNE.

Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie ble sammen i 2006. Barnet er Bonnevies første, mens Skavlan har tre barn fra før.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Bonnevie og Skavlan ble foreldre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer