COMEBACK?: Maria Haukaas Storeng kom på en sterk femteplass i den internasjonale MGP-finalen i 2008 med låta "Hold On Be Strong". Nå åpner hun for å melde seg på i kampen om å få synge under neste års Eurovision-finale i Oslo. Foto: SCANPIX
COMEBACK?: Maria Haukaas Storeng kom på en sterk femteplass i den internasjonale MGP-finalen i 2008 med låta "Hold On Be Strong". Nå åpner hun for å melde seg på i kampen om å få synge under neste års Eurovision-finale i Oslo. Foto: SCANPIX Vis mer

Maria åpner for MGP-comeback

- Får jeg spørsmålet, skal jeg vurdere det...

Se hele videointervjuet med Maria Haukaas Storeng nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Maria Haukaas Storeng (29) fulgte i fjor Alexander Rybaks vei mot MGP-seier fra sidelinjen, som medprogramleder for de norske delfinalene og den norske finalen.

Men etter en sterk 5. plass med låten "Hold On Be Strong" i Beograd i 2008, og muligheten for å være med i en internasjonal finale på hjemmebane, åpner Maria nå for at hun vil stille opp som deltaker igjen når de norske delfinalene begynner til neste år.

- Får jeg spørsmålet, skal jeg vurdere det. Uansett, Grand Prix er alltid gøy, smilte hun til Seher.no da vi møtte henne før VG-lista Topp 20-showet på Rådhusplassen i Oslo fredag.

I tillegg til å ha jobbet med Melodi Grand Prix i Norge, og deltatt i musikalen "Grease", er Maria godt i gang  med en oppfølgerplate til 2008-albumet "Hold On Be Strong".

Og kanskje kan hun kombinere plateslipp med en MGP-finale i Telenor Arena.

Maria røper at hun personlig holder en knapp på Stabæks hjemmebane i debatten om hvor neste års Eurovisionfinale bør arrangeres.

- Jeg har ennå ikke vært på Telenor Arena, men det høres veldig fristende ut. Vi må jo få flest mulig inn, så vi får vist at vi har en stor, stor fest, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Anne-Kat. gjør TV-comeback[obj:media:7888]