GODT GIFT: Maria Montazamis mann Kamran har en 32 år gammel datter fra et tidligere forhold. Foto: FAME FLYNET
GODT GIFT: Maria Montazamis mann Kamran har en 32 år gammel datter fra et tidligere forhold. Foto: FAME FLYNETVis mer

Mari Montazami har en ukjent stedatter

- Jeg synes absolutt ikke at dette er en hemmelighet, sier TV-stjernen.

SEOGHØR.NO: Gjennom den populære realityserien «Svenske Hollywoodfruer» har vi blitt kjent med Maria Montazami (47) og ektemannen Kamran, som hun har vært gift med i 21 år.

Sammen har paret døtrene Sara (22), Hanna (19) og Emma (17), samt sønnen Nicholas (15).

Men nå kommer det frem at Maria også har en ukjent stedatter, som TV-seerne ikke har fått møte i TV-programmet. Kamran fikk nemlig datteren Leila (32) med en kvinne før han traff den søte blondinen, skriver Expressen.se.

- Jeg synes absolutt ikke at dette er en hemmelighet. At Kamran har en datter har ingenting med «Svenske Hollywoodfruer» å gjøre, det er vårt privatliv. Hun har ikke lyst til å være med i programmet og det må man respektere. Leila er voksen og har sin egen familie, forteller Maria til nettstedet.

Nylig la firebarnsmoren opp et bildet av stedatteren på bloggen sin, og mange av leserene ble overrasket over at Maria hadde en ukjent stedatter.

- Hun er absolutt ingen hemmelighet og har aldri vært det. Leila er en stor del av familien vår og livet vårt. Hun er fantastisk og vi står hverandre nær. Vi omgås som vanlige mennesker, sier hun.

Leila, som er lykkelig gift og har to barn, skal være glad på Montazamis vegne for all oppmerksomheten hun har fått gjennom TV-programmet.

- Hun er kjempe stolt av meg og synes jeg er verdens beste stemor. Hun synes jeg er fantastisk, og pleier å si «Jeg elsker deg, Maria. Du er best», forteller Montazami til nettstedet.LES OGSÅ: - Vennskapet er over