Foto: Privat
Foto: Privat Vis mer

Mari Maurstad og Mia Gundersen i trafikkulykke

«Vildanden»-bussen havnet i grøfta på vei til forestilling.

Publisert
TAR ULYKKEN MED HUMOR: Jan Gunnar Røise viser sin styrke etter at uhellet var ute med Riksteatrets buss. Foto: Privat
TAR ULYKKEN MED HUMOR: Jan Gunnar Røise viser sin styrke etter at uhellet var ute med Riksteatrets buss. Foto: Privat Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespillerne Mari Maurstad (56) og Mia Gundersen (51) fikk et dramatisk møte med vinteren mandag formiddag, da bussen de satt i havnet i grøfta i Tuddal i Telemark.

Også skuespilleren Jan Gunnar Røise - blant annet kjent fra TV 2-programmet «Torsdag Kveld fra Nydalen» - var med i følget da ulykken skjedde.

- Snøen kom noe brått på og bussen sklei ut i grøfta. På bildet er den trukket opp av redningsbilen. Men heldigvis er det ingen skader hverken på folk eller buss, forteller Mia til Se og Hør.

De to kvinnene er for tiden aktuelle med en modernisering av Ibsen-skuespillet ”Vildanden” i regi av Riksteateret. Til tross for ulykken blir skuespillerne tatt godt vare på.

FØRSTE GANG: I 1958 gikk det også galt for ”Vildanden”-gjengen. Den gang ble det likevel forestilling, til tross for snødramatikken. Foto: Privat Foto: Privat
FØRSTE GANG: I 1958 gikk det også galt for ”Vildanden”-gjengen. Den gang ble det likevel forestilling, til tross for snødramatikken. Foto: Privat Foto: Privat Vis mer
KLARE FOR «VILDANDEN»: Mia Gundersen, Mari Maurstad, Jan Røise og Hilde Stensland på premieren for «Vildanden» tidligere i år.
KLARE FOR «VILDANDEN»: Mia Gundersen, Mari Maurstad, Jan Røise og Hilde Stensland på premieren for «Vildanden» tidligere i år. Vis mer

- Alle er velinstallert på det utrolig vakre Tuddal Høyfjellshotell på den etterlengtede fridagen vår, sier Mia.

- I kveld blir det festmiddag og vi priser oss lykkelig over at alt har gått bra.

LES OGSÅ: «The Fox» blir barnebok

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer