Mari Haugersveen trodde hun skulle dø under fødselen

- Det var uutholdelig vondt, men etter 21 timer i fødsel var jeg fast bestemt på at dette IKKE skulle ende med keisersnitt.

LYKKELIG TIL SLUTT: Etter 23 timer med smerter, endte det hele med stor glede da hennes førstefødte endelig kom til verden.  Foto: Privat. Bildet gjengitt med tillatelse.
LYKKELIG TIL SLUTT: Etter 23 timer med smerter, endte det hele med stor glede da hennes førstefødte endelig kom til verden. Foto: Privat. Bildet gjengitt med tillatelse. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juli kunne «Tigerstaden»-skjønnheten Mari Haugersveen (32) endelig ønske lille Henry velkommen til verden.

Det bekreftet TV-kjendisen på sin egen Instagram-konto den 6. juli.

«Klokken 05.00 idag tidlig og nesten tre uker tidligere enn ventet fikk vi vårt lille mirakel. Han er perfekt og vi kunne ikke vært mere lykkelige og stolte. Det er en helt magisk og syk følelse, ubeskrivelig», skrev den nybakte moren under et bilde av to små babyføtter.

Mari er samboer med trønderen Michael Christophersen (34), og de to ferske foreldrene har vært et par siden 2012.

En knapp måned etter den store dagen åpnet hun seg på bloggen sin rundt den dramatiske fødselen.

23 timer lang fødsel

Mari skriver at hun våknet midt på natten da hun kjente et sterkt press i magen. En stund etter fikk hun store smerter og like etter gikk vannet. Etter en stund kom riene og etter flere bomturer til Ullevål sykehus ble hun omsider lagt inn. Dagen ble imidlertid lenger enn forventet.

FØRSTEGANGSFORELDRE: De nybakte foreldrene har vært et par siden 2012. Her er de sammen på Se og Hørs KjendisGalla høsten 2014.  Foto: Tor Lindseth
FØRSTEGANGSFORELDRE: De nybakte foreldrene har vært et par siden 2012. Her er de sammen på Se og Hørs KjendisGalla høsten 2014. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Klokken 01.00 - natten etter hun våknet av smerter - fikk hun beskjed om å begynne og presse, men det var til ingen nytte.

Legene fant ut at bekkenet hennes var for smalt, og de prøvde å få ut barnet med sugekopp.

«Det var uutholdelig vondt, men etter 21 timer i fødsel var jeg fast bestemt på at dette IKKE skulle ende med keisersnitt», skriver hun på bloggen sin.

Barnet ville fremdeles ikke rikke på seg.

«Jeg var så utslitt at jeg sov i mellom pressriene. Trodde faktisk at jeg skulle dø», skriver hun åpenhjertig.

Etter 23 timer var hun fremdeles fast bestemt på at det ikke skulle ende med keisersnitt.

«Jeg var jo allerede totalt ødelagt i kroppen så jeg nektet og bli skåret opp i magen i tillegg. Og det gikk, 23 timer, fire timer med pressing, tre leger, tre jordmødre, to sykepleiere, to sugekoppforsøk og nesten tre uker før termin, på min første dag i permisjon, mandag 06.07.15 kl 05.01 hadde verdens vakreste skapning endelig kommet», skriver den stolte moren.

Seoghør.no har vært i kontakt med Haugersveen, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

TV-FJES: Mari Haugersveen er kjent fra den populære TV2 Bliss-serien «Tigerstaden». Her sammen med Linni Meister, Carina Dahl og Anette-Marie Antonsen.  Foto: Morten Eik
TV-FJES: Mari Haugersveen er kjent fra den populære TV2 Bliss-serien «Tigerstaden». Her sammen med Linni Meister, Carina Dahl og Anette-Marie Antonsen. Foto: Morten Eik Vis mer

LES OGSÅ: Veddet på at hun skulle gifte seg med Hanson

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer