Margot Robbie: - Cara "fylletekster" prins Harry

«Suicide Squad»-stjernen Margot Robbie røpet at filmkollega Cara Delevingne og den britiske prinsen har et helt spesielt vennskap.

MORSOM AVSLØRING: Margot Robbie (i midten) har tidligere røpet at hun har jevnlig kontakt med prins Harry via tekstmeldinger, og nå avslører hun at kollega og venninne Cara Delevingne også er nær venn av den britiske prinsen.  Foto: NTB scanpix
MORSOM AVSLØRING: Margot Robbie (i midten) har tidligere røpet at hun har jevnlig kontakt med prins Harry via tekstmeldinger, og nå avslører hun at kollega og venninne Cara Delevingne også er nær venn av den britiske prinsen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig avslørte filmstjernen Margot Robbie (26) at hun og prins Harry (31) er gode venner og ofte sender tekstmeldinger til hverandre.

Den gang røpet hun at hun hadde blitt kjent med prinsen gjennom sin venninne og «Suicide Squad»-motspiller Cara Delevingne (23).

I et intervju med Daily Mail forteller Robbie at vennskapet til Cara og Harry imidlertid strekker seg litt lenger enn man kanskje ville tro.

- Cara og jeg snakker mye om typiske jente-temaer. Hun forteller meg at hun har hatt sex på flyet, mens jeg prøver å toppe henne ved å si at jeg har hatt sex på en vannscooter, sier hun og fortsetter:

- Og da kommer hun plutselig med avsløringen om at hun fylletekster prins Harry, så da tenker jeg bare: «Ok, du vinner», sier den smellvakre blondinen.

Saken fortsetter nedenfor.

VAKRE MOTSPILLERE: Cara Delevingne og Margot Robbie er for tiden aktuelle i kinofilmen «Suicide Squad».  Foto: Afp
VAKRE MOTSPILLERE: Cara Delevingne og Margot Robbie er for tiden aktuelle i kinofilmen «Suicide Squad». Foto: Afp Vis mer

Forvekslet ham med Ed Sheeran

I februar overrasket den britiske prinsen da han dukket opp i bursdagsfeiringen til supermodell Suki Waterhouse (24).

Blant gjestene var også Margot og Cara, i tillegg til skuespiller Sienna Miller (34).

Tidligere i sommer avslørte Margot at hun i løpet av kvelden forvekslet prinsen med musikeren Ed Sheerans (25), noe som ikke falt i god jord hos rødtoppen.

- Harry hadde på seg noen briller som fikk ham til å ligne på Ed. Så jeg sa: «Jeg trodde ikke at Ed Sheeran var på denne festen», og han ble skikkelig fornærmet, røpet hun den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

FESTGJESTER: Prinsesse Eugenie, Sienna Miller, Margot Robbie, Poppy Jamie, Cara Delevingne og Prince Harry (nederst i bildet) festet sammen i Suki Waterhouse sin bursdag.
FESTGJESTER: Prinsesse Eugenie, Sienna Miller, Margot Robbie, Poppy Jamie, Cara Delevingne og Prince Harry (nederst i bildet) festet sammen i Suki Waterhouse sin bursdag. Vis mer

- Jeg er så utrolig forelsket

Det er imidlertid ingen tvil om at det kun er vennskapelige følelser mellom Cara og den britiske prinsen.

Cara er nemlig i et lykkelig forhold med kjæresten St. Vincent, også kjent som Annie Clark (33).

- Jeg er så utrolig forelsket. For visste jeg ikke hva kjærlighet var - altså ekte kjærlighet. Jeg forsto ikke dybden av det. Jeg pleide alltid å tenke at det var meg mot verden. Nå forstår jeg at meningen med livet er kjærlighet, sa supermodellen under et intervju med Vouge nylig. 

LYKKELIG PAR: Cara Delevingne og Annie Clark har vært sammen siden starten av fjoråret.  Foto: Rex Features
LYKKELIG PAR: Cara Delevingne og Annie Clark har vært sammen siden starten av fjoråret. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: Jamie Oliver ble pappa igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer