KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Margaret Berger og Glenn Huth Mæland ble sammen i fjor. Her avbildet på den årlige Elle-festen i fjor sommer. Foto: Andreas Fadum
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Margaret Berger og Glenn Huth Mæland ble sammen i fjor. Her avbildet på den årlige Elle-festen i fjor sommer. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Margaret Berger selger leiligheten

Avslørte flytteplanene på Instagram.

(Seoghør.no): I fjor kunne artist Margaret Berger (31) avsløre at hun hadde funnet lykken med reklameprodusent Glenn Huth Mæland (40).

Da hun var aktuell med programmet «Hver gang vi møtes» på nyåret fortalte hun overfor Dagbladet at paret hadde flyttet sammen.

Nå avslører den tidligere Melodi Grand Prix-vinneren at de selger leiligheten. Det skriver hun selv på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

Vi selger det deilige hjemmet vårt på Sagene 💙Visning Søndag og Mandag. Finn kode: 97791475

Et innlegg delt av Margaret Berger (@margaretbergerofficial)

Den moderne leiligheten ligger på Sagene i Oslo, og prisantydning er satt til fire millioner kroner, ifølge annonsen på Finn.no.

Saken fortsetter nedenfor.

FLYTTER UT: Margaret Berger sier nå farvel til leiligheten sin i Oslo. Foto: Schala & Partners
FLYTTER UT: Margaret Berger sier nå farvel til leiligheten sin i Oslo. Foto: Schala & Partners Vis mer

Satser på musikken

Etter at Bergers kontrakt med plateselskapet Universal ble avsluttet i 2015, valgte hun å satse penger på å starte sitt eget selskap.

Da flyttet hun inn i et kollektiv på Bislett, der hun bodde på 18 kvadratmeter.

- Det er litt skjevt og rart her, men det har sin sjarm. Alle pengene mine går til musikken. Det går bra, hvis du er villig til ikke å ha i pose og sekk, om du er villig til å ofre alt, og bo i et åttitallskollektiv, slik jeg gjør, sa hun til VG den gang.

I ettertid flyttet hun imidlertid inn i leiligheten på Sagene med kjæresten.

Saken fortsetter nedenfor.

Sånn, nå kan vi kjøre hjem #fjelltur

Et innlegg delt av Margaret Berger (@margaretbergerofficial)

- Roet meg ned

Margareth Berger ble et kjent fjes da hun deltok i sangkonkurransen på TV2 i 2004. Ni år etter toppet karrieren seg med seier i Melodi Grand Prix og påfølgende fjerdeplass i Eurovision Song Contest i Malmø.

- Nå har jeg roet meg litt ned, men jeg er fortsatt utrolig glad inni meg. Det kunne ikke godt bedre og jeg er kjempefornøyd, sa Margaret til Seoghør.no etter ESC-finalen på svensk jord.

I starten av 2017 var artisten aktuell i «Hver gang vi møtes», sammen med kjente artistkolleger som Åse Kleveland (67) og Eldar Vågan (56).

– Det var så mange sterke inntrykk. Jeg tror kanskje det sterkeste var følelsen av å finne en slags gjeng med kollegaer, at vi faktisk fikk et så sterkt samhold fra dag én, har hun sagt til Se og Hør.

- Dette hadde jeg ikke forventet, sier en overveldet sangerinne etter utklassings-seieren i Melodi Grand Prix-finalen. Nå satser hun på mental trening fram mot den internasjonale finalen i Malmø i mai. Video: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

LES OGSÅ: - Kommer til å savne barna mine