Margaret Berger er blitt mamma

Viser frem den vesle sønnen på Instagram.

BLE MAMMA: Margaret Berger har fått sitt første barn. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
BLE MAMMA: Margaret Berger har fått sitt første barn. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

Den norske artisten Margaret Berger (33) er blitt mamma. Det var i sommer at hun avslørte at hun ventet sitt første barn med samboeren Glenn Huth Mæland (42), og nå har altså den lille babyen meldt sin ankomst.

Det er på Instagram at artisten avslører den søte nyheten søndag kveld. Hun skriver at fødselen var alt annet enn enkelt, og at de til slutt endte opp med å ta et keisersnitt for å få den lille gutten ut.

«Hjertet mitt sprenges annethvert sekund siden natt til lørdag. Sander August ble lagt på brystet mitt etter 12 timer med rier + et keisersnitt og ingenting vil noengang bli det samme igjen», skriver hun på Instagram.

Videre takker den norske artisten Glenn og alle arbeiderne på fødeavdelingen på Ullevål. Mæland har lagt ut samme bilde av vesle Sander August, hvor han blant annet skriver følgende:

«Det har ikke manglet på innspill fra andre foreldre om hvor fantastisk det er å få eget barn. Men herrejemini, så lite jeg forstod av hvordan det egentlig skulle bli. Det skulle ta tre dager før han kom, og når min heltinne og beste mamma´n, Margaret hadde stått i 12 timer med intense rier, ble han til slutt hentet ut med keisersnitt», skriver Glenn, og fortsetter:

BLE FORELDRE: Margaret Berger og Glenn Huth Mæland kunne i helga ønske sitt første barn velkommen til verden. Foto: Andreas Fadum
BLE FORELDRE: Margaret Berger og Glenn Huth Mæland kunne i helga ønske sitt første barn velkommen til verden. Foto: Andreas Fadum Vis mer

«Vi har blitt så innmari godt tatt vare på både før, under og etter fødselen av den fantastiske staben på Ullevål Føde B. Makan til mennesker skal man lete lenge etter».

Berges manager, Cecilie Torp-Holte, skriver i en tekstmelding til Se og Hør at «alle har det bra og er veldig stolte». Utover det, refererer de til Instagram-innlegget.

Støttende kjæreste

Det var i 2016 at det ble kjent at Margaret Berger var blitt kjæreste med Glenn Huth Mæland, og i fjor feiret de ett år som kjærester.

Da hun var aktuell med programmet «Hver gang vi møtes» i starten av 2017, røpet hun overfor Dagbladet at paret hadde flyttet sammen.

- Vi har flyttet sammen og vi har det utrolig fint med det, sa Berger den gang, og la til:

- Glenn er en veldig støttende kjæreste og han hjelper meg å finne balanse i livet.

I fjor sommer ble det for øvrig kjent at paret skulle selge leiligheten sin på Sagene i Oslo.

«Vi selger det deilige hjemmet vårt på Sagene», skrev Berger på Instagram den gang.

FORNØYD: Etter første generalprøve før semifinalen i 2013, var Norges Eurovision-håp Margaret Berger godt fornøyd. Video og foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

- Sterke inntrykk

Margaret Berger fikk sitt store gjennombrudd som artist da hun kapret andreplassen i «Idol» i 2004. Samme år ga trønderen ut albumet «Chameleon».

I 2013 vant hun Melodi Grand Prix med låta «I Feed You My Love», som holdt til en fjerdeplass i Eurovision-finalen i Malmö samme år.

I 2017 var hun som nevnt med i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes», sammen med Åse Kleveland, Benny Borg, Ida Maria, Eldar Vågan, Esben «Dansken» Selvig og Hanne Sørvaag.

- Det var så mange sterke inntrykk. Jeg tror kanskje det sterkeste var følelsen av å finne en slags gjeng med kollegaer, at vi faktisk fikk et så sterkt samhold fra dag én, har hun sagt til Se og Hør om «Hver gang vi møtes»-deltakelsen.

LES OGSÅ: - Jeg ble veldig skuffet