HADDE INNBRUDD: Davy Wathne hadde innbrudd i bilen tirsdag. Klær og toalettsaker ble borte, men bilstereoen ble stående. Foto: Youtube
HADDE INNBRUDD: Davy Wathne hadde innbrudd i bilen tirsdag. Klær og toalettsaker ble borte, men bilstereoen ble stående. Foto: YoutubeVis mer

Marerittstart på påsken for Davy

- Nå må jeg bruke påsken til å ordne opp i alt mulig tjafs.

SEHER.NO: Tirsdag oppdaget TV 2-sportens Davy Wathne (60) at det hadde vært innbrudd i bilen hans i et parkeringshus i Stavanger.

- Egentlig har jeg bare vondt av en som gjør skade for titusener for å sikre seg en barbermaskin, et par t-skjorter og tannbørsten min. Blomsterkvast til deg som lot cd-spilleren være igjen da du knuste bilvinduet og stjal bagasjen min i Vallbergshallen i Stavanger i morges, skriver Wathne på sin Twitter-profil.


Men om stereoanlegget ble stående igjen, er Wathne ganske oppgitt over starten på påskeferien.

- Det verste er hærverket på bilen. Ruten på passasjersiden er knust, en list er knekt, og det er riper i lakken. Nå må jeg bruke fridagene i påsken til å ordne opp i alt mulig praktisk tjafs, sier en oppgitt Davy Wathne til VG.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.