Marerittet er ikke over

Tiger frykter det er flere og verre ting som kommer...

LYKKELIGE DAGER: Elin E. Woods har flyttet ut av parets hjem, og kjøpt seg hus til to millioner kroner for nettopp en slik krise. Foto: All Over Press
LYKKELIGE DAGER: Elin E. Woods har flyttet ut av parets hjem, og kjøpt seg hus til to millioner kroner for nettopp en slik krise. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den siste uken har vært en prøvelse for Tiger Woods (33) etter at hele ti kvinner har stått frem og hevdet at de har hatt et forhold med golfspilleren mens han har vært gift med svenske Elin Nordegren.

Nå er Tiger, ifølge National Enquirer, livredd for at han kan ha kjærlighetsbarn med sine elskerinner.

- Han hadde vill og ubeskyttet sex med flere av elskerinnene, og nå frykter han at hans seksuelle eskapader har produsert barn, forteller en kilde til Enquirer. Én kvinne skal allerede ha kontaktet Enquirer for å informere om at hun i 2007 aborterte Tiger Woods sitt barn.

Dessuten frykter Tiger at flere utro-seanser har blitt filmet, hevder National Enquirer - som rett nok ikke alltid er til å stole på.

- Det ville vært siste dråpen for kona hans, og Tiger vet det! Og det kommer garantert til å ikke bare være en kvinne som står frem, men flere, sier en kilde.

Det fortelles intet om det er en av de navngitte elskerinnene Rachel Uchitel (34), Jamie Jugers (26), Jamee Grubbs (24), Mindy Lawton (33), Kalika Moquin (27), eller Holly Sampson (36) som eventuelt har en sextape.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ny smell for TigerVil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer