Marcus kobles til norske Carina

- Han er svært betatt av Carina.

NORSK FLØRT: Den verdenskjente svenske modellen Marcus Schenkenberg, kobles nå til den norske Big Brother-delatkeren Carina Dahl. Foto: Stella Pictures
NORSK FLØRT: Den verdenskjente svenske modellen Marcus Schenkenberg, kobles nå til den norske Big Brother-delatkeren Carina Dahl. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Carina Dahl (25) ble landskjent da hun i 2006 var med i den svensk-norske utgaven av «Big Brother». Datteren til TNT-trommisen Diesel Dahl ble sammen med deltakeren Anton Granlund (28), men tidligere i år tok forholdet slutt.

Nå viser imidlertid Se og Hør weekend bilder av henne sammen med den svenske supermodellen Marcus Schenkenberg (42).

- Carina og Marcus har vært på romantiske middagsdater, og de har også blitt observert sammen i Stockholm kjørende på Marcus' motorsykkel. Han er svært betatt av Carina - og omvendt, sier en kilde nær paret til Se og Hør.

Marcus har tidligere vært sammen med Pamela Anderson, og også med den norske modellen Monica Hansen. Carina Dahl på sin side ble tidligere i sommer avbildet hånd i hånd med Paris Hiltons eks-kjæreste Doug Reinhardt (24), fra «The Hills». Men nå er det undertøysmodellen Schenkenberg som gjelder for Dahl.

Carinas første singel, «Screw», vises nå på MTV i Skandinavia.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg er singel